I dag hadde jeg studiedag, noe som passet helt ypperlig da Martine hadde tannlegetime kl 13.30. Kristoffer sto opp med Matias og kjørte han til barnehagen, mens Martine fortsatt sov. Litt etter våknet hun og jeg fortalte henne at tannlegetimen var på slutten av barnehagedagen, men at hun kunne få bli hjemme om hun ville. Nei, hun ville i barnehagen! Så da var det bare å dra ned å levere henne også. Hehe!

Jeg dro og hentet henne slik vi hadde avtalt og videre gikk turen til tannlegen. Dette er hennes andre tannlegebesøk, men hun kan ikke huske forige tannlegetime. Men hun husker at barnehagen har vært på besøk der og prøvd ut tannlegestolen..

Untitljed

Martine gledet seg og vi snakket masse om hva som skulle skje før vi gikk inn. Vi ble enig om at hun kunne få sitte på mammas fang, da blir jo alt så mye tryggere. Tannlegen kikket i tennene, sprayet med luft og pirket litt her og der. 1-2-3 så var hun ferdig. Stolt som bare det! Og etterpå kom det hun gledet seg mest til!! Premien.. Hun valgte selv ut «den med glitter»..

Untitøled

Etter tannlegebesøket dro jeg og Martine til banken for å sette inn «julepenger» hun og Matias hadde spart opp på et glass hos sin oldemor. For disse pengene skal ungene selv få kjøpe julegaver osv. Dette var stor stas! Middagen ble som Martine ønsket – på bergbys!

Untitleld

Vi handlet inn vintersko, et par julegaver og litt småpremier til Martine.. Etter byturen ble vi enige om gutta at vi skulle ta en tur til byn alle sammen. Så da ble det vintersko på Matias også (umulig å kjøpe uten å prøve da skostr forandrer seg hele tiden).. Det ble ellers kjøpt inn enda flere julegaver.. Og enda er det mer igjen! Hehe..

Untbkitled

Ikveld skal jeg grave meg ned i pensum og besvare masse studiespm, samt utføre DHLR teorien. Det er utrolig mye på skolen disse ukene. Mye skole på dagtid, egentrening på kveldstid og i helgene.. Samt en haug studiespm.. I tillegg skal vi ha DHLR kurs der vi må utføre en teori del, kjøpe inn «mini Anne» og utføre en praktisk del. Så kommer den store praktiske eksamen 19 desember.. Ser frem mot juleferie etter det ja!:)

Del innlegget mitt

8 thoughts on “Tannlegebesøk

 1. Hei.
  Vil bare fortelle at jeg har fått filmen :-).
  Så spennende med julegavehandling, det var alltid stas her i huset også, men egne penger å handle for..

  • Åh så moro!! Kos dere og håper dere nyter filmen ;D

   Ja, så moro :) Dette skal vi helt klart fortsette med =)

 2. Lurt at ungene sparer penger på glass til julegaver. Hvor gamle var barna når dere begynte med det? De pengene bruker Mathias og Martine til å kjøpe julegaver til hverandre eller ? Og hvor putter de på av gangen på glasset?

  • Ungene har gjort dette hos sine oldeforeldre, så har ikke helt oversikten.. Men det er første året dem gjorde dette.. Var utrolig smart, så dette skal helt klart innføres her hjemme neste år også!:)

   Pengene på glasset ble jo endel! Så de får velge selv hvem de skal kjøpe gave til. Men regner med at det blir noe til hverandre og kanskje noe til oldeforeldre og besteforeldre. Om de kommer over noe de selv har lyst å gi skal de selv få kjøpe det :) Utrolig spennede!! :)

   • Den var superfin. Heldige Martine… Jeg som endelig kom på hva jeg kunne kjøpt jenta her på nesten samme alder!

    • Hehe! Ja, er det ikke typisk?

     Matias fikk mikke mus og Martine fikk mini mus. Slo virkelig ann. Finnes det ikke noe slikt her i Norge å a tru? :P

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *