I dag var jeg og Kristoffer avgårde for å se litt rundt etter nytt stuebord. Vårt tok desverre kvelden her i går, og planen om nytt stuebord ble derfor fremskyvet! Planen om nytt stuebord var jo der uansett, så det gikk greit :)
Vi var i Larvik på en fantastisk flott butikk med utrolig mye utvalg (etter tips på min bloggfacebookside Trykk HER for å like siden.) Men de drømmebordet men ikke i riktig str. Vi skal nemlig ha et nokså stort bord. .
Når fartet rundt i Skien og kikket litt her og der. Vi var innom diverse butikker/byttetelt osv for å se etter diverse vi trenger til garderoberommet og andre småting som vi har i planene.. Når vi først var på «rødmyr» i Skien stakk vi innom fargerike. Jeg hørte nemlig på radioen at dem hadde 40% på alle tapeter. Blandt annet Borge! Jeg hadde da såklart akkurat kjøpt tapeten til garderoberommet til full pris. Blæ! 
Men så dro vi innom for å se litt. Og der fant vi en haug med tapeter som var satt ned til 100 kr! Og jaggu fant vi noen fine innimellom der.. Så dermed fant vi tapet til en fondvegg til soverommet! Vi har nemlig tatt vekk en stort skap på soverommet da vi begynte på garderoberommet. Dermed er den veggen kun «platet». Tapeten er litt vanskelig å se på bilde. Men vi fikk ta den ut og se hvordan mønsteret var. Denne er alså mørkebrun med herlig klassisk mønster!

Lånt fra nett..

Ellers fant vi noe tapet vi skal bruke på «gutterommet til kristoffer» og den siste er vi ikke helt sikre på enda. Men vi har snakket om å ha den i karnapet!. Så dette blir spennede! Så nå fikk vi jaggu 4 tapeter til under prisen for en..
Og på fargerike fant jeg også en herlig «stjernetavle» som skal få sin rette plass på Matias sitt rom :)
Del innlegget mitt

One thought on “Tapetkupp – TIPS

  1. Ja det var virkelig et kupp!!
    Man kan jo faktisk være heldig.. :D
    Har veldig lyst til å tapesere en vegg på soverommet, men siden det er noe aldeles stygge og vanskelige vegger der, trur jeg ikke det går..

    Den stjerne tavla, likte jeg veldig!
    Den må jeg nok på jakt etter *fnis* :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *