Da jeg gikk gravid med Martine var min kjære venninne Anne så snill å stelte i stand babyshower for meg! Dette satte jeg stor pris på!! Etter jeg fikk Martine fikk jeg også god kontakt med Rebekka. Hun er jo hovedmesteren innen babyshower! Anne, Lise og Rebekka innså vel da at jeg kom til å skjønne at dem skulle stelle i stand noe.. Så derfor avtalte vi en dato, så jeg skulle få vite dagen. Men ikke noe mer..

Middagsbordet..

Datoen var i dag, lørdag 7 mai.. Jeg gledet meg masse, og jeg trodde jeg hadde full kontroll. På torsdag derimot skulle jeg og Rebekka ha en totalt avslappet kveld med greys og mat. Jeg hadde fri denne dagen, og hadde kun vært hos legen på morgningen. Formen var som vanlig litt dårlig på morgningen, så dusjen og sminkingen utsatte jeg.. Etter jeg hentet Martine støvsuget vi bilen, og lekte i hagen. Jeg følte meg ustelt og var klar for en deilig dusj. Så kommer Rebekka.. Hu blir med inn, og jeg tenker at jeg kan ta en dusj mens hun ser litt etter Martine.. Denne jenta har jo gitt meg masse små oppmerksomheter igjennom hele svangerskapet, og denne dagen var ingen unntak. Hun hadde laget et koselig kort til meg. Når jeg endelig fikk rotet meg til å åpne det og lest ble jeg stum….

Babyshower. Sted Rebekka. Dato 5 mai. Tid Nå…

NÅ? What? Det er jo flere dager til.. Neiida, jeg måtte bli med henne med engang, og Martine skulle vi slippe av hos mormor på veien.. Vi dro hjem til Rebekka der det ventet en haug med søte jenter! Da ble jeg en smule rørt jaa…

Alle jentene..:) Pluss Rebekka!

Timene fløy så fort, og jeg storkoste meg.. Disse tre jentene hadde stelt i stand med blått tema overalt, pakker, leker, mat, kaker, is osv.. Ja, det var i grunn mye mer enn hva jeg noengang kunne forventet meg..

Venstre: Her fikk jeg babybilde av alle som var der, så skulle jeg finne ut hvem som var hvem. IKKE LETT. Høyre: Alle var med på babyquiz…:P.
Så klart var det laget nydelige BLÅ cupcakes..:):)

Jeg elsker jo pakker, og dette tok aldri slutt denne kvelden. Syntes jeg bare fikk mer og mer og mer og mer…. Og som jentene vet så ELSKER jeg pakker.. Alle hadde shoppet litt til lille Matias.. OG ikke nok med det. Alle hadde handlet en ting til meg, og jeg skulle gjette hvem pakken var fra. Det var morro!! Jeg klarte igrunn alle tror jeg??…

Gavebordet + herlig bleiekake fra arrangørene
De hadde også fikset denne søte pakken (venstre). En liftgardinpakke der dem hadde stappet alt dette oppi!
De gav meg i tillegg masse fine småting til Matias sitt rom, sutter, smokkelenke, «boken om meg» osv. I tillegg overasket Rebekka med å gi meg det flotte hjemmeheklende lappeteppe hun har holdt på med i lange tider.. Jeg har hele tiden blitt lurt til å tro at dette skulle til en annen liten baby..:;P
Så fikk Matias masse fint tøy, sko, smekker osv av resten av jentene..:)

 Såå til meg..

Jeg har spurt Lise om noen gode tips når det kommer til overgangen fra 1 til 2 barn.. Hun har gitt meg tips om å gi Martine små oppmerksomheter i begynnelsen når babyen kommer.. Alt fra negllakk til kjeder osv. Jeg skjønte fort at denne pakken var fra en som kjente Martine godt! Og etter litt småhjelp kom jeg frem til at dette var jo såklart fra Lise!
Nydelig skjerf + øredobber fra Miriam. 2 andre par øredobber fra Sara og Line. Klarte faktisk gjette riktig på disse også… Begynner å kjenne dem litt nå jaa:)Og de begynner å kjenne meg, for jeg bare elsket alt dette!
NYDELIGE sko var jo såklart fra skodilladama Anne (som også jobber i skobutikk).. Williow tree var selfølgelig fra Rebekka! :) Nyydelig
Båt og KKB.. KKB= kokosbertene.. Kokosbertene er heistadgjengen som hang sammen dag og natt før i tiden.. Vi var MYE på vannet, og bodde omtrendt i båten til Kristian.. Og ingen andre enn Rikke har en så morsom og god humor!!:) Hehe. Lo godt når jeg fikk blå øyeskygge! Forsto fort at det var fra Lise k.m.. Vi var i vår ungdomstid veldig glad i sminke, og jeg husker jeg alltid sminket både meg selv og henne med blå øyeskygge.. Haha!! Goode minner..

 Jeg hadde en helt uforglemmelig dag, og takker alle som stilte opp denne dagen. Jeg bare elsker og digger at jeg har så herlige venner! Og ikke minst takk til jentene som har stelt i stand alt dette, og til Rebekka som åpnet huset sitt..:)

Lånte et bilde av Rebekka jeg, da jeg ikke fant noe bilde av henne fra babyshoweret..
Del innlegget mitt

5 thoughts on “«Tatt på senga» Babyshower…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *