Nok en gang var jeg tom for mascara. Det koster å være jente! Dekkrem, øyeskygger, mascara, eyeliner osv.. Det er forbruksvarer, og er ikke billige! MEN så avhengig man er av dem..:) Ingenting er som å piffe seg litt opp..


Her om dagen dro jeg ut for å kjøpe meg en mascara. Og jeg elsker å teste ut nye produkter! MEN er så kjedelig å kjøpe inn dyre produkter, også er man ikke fornøyd. Så ender det opp med at man går tilbake til butikken å kjøper den «faste og gode mascaraen man alltid har brukt..» Hehe.. Noen som kjenner seg igjen?

Har prøvd HAUGEVIS av mascaraer. Men denne er en av mine favoritter. Den er helt fantastisk. Superenkel å få av. Pluss at den sitter like bra på når kvelden kommer.

Igjen tenkte jeg at jeg skulle prøve en ny mascara. Denne gangen ble det maybelline define-a-lash. Jeg var spent som bare det da jeg åpnet den for første gang. Men til min store skuffelse var det gummibørste, noe jeg IKKE liker.. Mørke øyevipper ble det, men fikk ikke så mye vipp på vippene som ønskelig. Pluss at effekten var ikke like bra når dagen var omme.. Så da blir det vel til at jeg må ut å kjøpe inn en ny en ;) Hehe! Mascara er viktig mener nå jeg. Den åpner øynene på en unik måte..:)

Min mye mascara

Ikke helt fornøyd..

Hvem mascara bruker du? Er du fornøyd? Trenger litt tips..:)?

Del innlegget mitt

4 thoughts on “Testing av ny mascara

  1. jeg elsker Lancome Virtuose, den er sinnsykt bra og den blir som ny selv når den blir blandet m vann når den byner og bli tom.en annen jeg elsker er Max Factor Mascara 2000 Calorie og Build-up mascara, extra volume fra Isadora. De elsker jeg alle 3, bruker ikke annet!=DD

  2. Haha,så artig! Holdt på å skrible ned ett lignende innlegg ;D Great minds think alike *fnis*
    Men da gidder jeg ikke det.

    Jeg finner ALDRI en mascara jeg liker super godt. Syns alle er bra i starten,men så slutter dem liksom å funke. . .

  3. Vi har alltid likt den maskaran best ja uansett hvem vi prøver! ENder alltid opp med ett kladd av den oppå en litt dårligere maskara:p
    Gleder meg til å teste ut den jeg kjøpte i morgen .. :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *