Den store dagen er kommet.. Vi skal straks dra hjemmenifra, og vi kommer ikke hjem igjen uten en liten baby! Det er veldig rart å tenke på..

Jeg ble jo som sakt tøyd og strippet i går, og det førte til gode tak i magen i hele går og i natt. De økte litt på og dabbet litt av.. Så noen gode rier ble det ikke, men merket helt klart at kroppen jobbet godt.. Så i dag er jeg fryktelig spent på å se om denne strippingen og takene har hatt noe effekt. Kanskje dem har gitt noe mer åpning? Kanskje jeg da slipper modningspille, og kan hoppe rett på «å ta vannet».. Vel snart får vi vite…

Gårsdagen ble brukt hjemme med min kjære mann. Vi dro på butikken og kjøpte noe god mat og masse godis. Deretter fikk vi ryddet litt, spist mat og kvelden ble tilbringt på sofaen. Vi så filmen «the dilemma» og heiv i oss popcorn, potetgull, godteri, iste og pepsi max til den store gullmedalje! Kristoffer fikk bursdagsgave som han satt å tuslet litt med også.. Han elsker jo alt som kan tykkes på og utforskes. Denne gangen fikk han en nettradio han kobler opp mot pcen. Denne ville han ha på kjøkkenet, slik at han kunne rocke vilt når han laga mat. Haha. Han viste meg stolt at han kunne gå inn på facebook osv via radioen. Og at den hadde mange 1000 kanaler..:P Hehe..

Kristoffer viser stolt frem nettradioen..:P

Fikk jo litt dårlig samvittighet da jeg ikke fikk stelt i stand noe til bursdagen til min kjære. Han laget til og med middagen selv (siden jeg hadde sterke kynnere/maserier..). Men han sa han hadde hatt en fin dag fordi..:) Gode mannen min! Vi ble enige om at vi skulle ta en skikkelig kjærestekveld noen uker etter Matias sin ankomst. Sånn for å feire min bursdag, hans bursdag og vår bryllupsdag, siden vi ikke har fått/får muligheten til å feire dette skikkelig.. Så det ser jeg frem til..

Veslevoksne storesøster..

Nå blir det bare spennende å se om lille Matias bestemmer seg for å komme i dag.. Eller om igangsettingen går over såpass lang tid at han kommer på søndag. Og fra tidligere erfaring er ikke føden alltid helt til å stole på.. Så håper de holder avtalen å setter meg i gang når vi kommer. At vi ikke blir lagt på observasjonsrom pga dårlig kapasitet.. Vel, jeg oppdaterer så fort jeg får muligheten..:)

Storesøster..:)

Daaa drar vi! IIIKK…..

Del innlegget mitt

12 thoughts on “The day!

  1. Så spennende. Masse lykke til, håper fødselen går fint og at du får en god opplevelse.
    Heldig du, håper snart det er min tur. :)
    Hilsen Anette

  2. Masse lykke til! :) Jeg har også blitt satt i gang to ganger, det gikk mye raskere andre gangen. Gleder meg til å lese fødselshistorien din. :)
    Hilsen fast leser.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *