PS: Dette innlegget ble laget i går kveld, for ikke tro jeg bruker morgen på å blogge når jeg skal ha eksamen kl 09.00! Hehe.
Forhåpentligvis har jeg ikke født i natt, og er i full sving på vei til skolen for min siste og endelige eksamen.. Jeg kom i mål, til slutt… Etter mye klaging, syting, roping, latter og grining var prosjektet mitt endelig ferdig.. Har jeg fått med alt? Har jeg forstått min egen probelmstilling, og har jeg fått svart på den..? Har jeg holdt meg til tema? Har jeg klart å ikke dra fokuset så langt utover at jeg får MASSE vanskelige spm?…
Prosjektet var ferdig og det skulle gåes igjennom.. 15 minutter.. Æsj.. Fremføringen skal vare i ca 20 min, også er det 10 min høring etterpå.. Og om mitt foredrag varer i 15 min, vil det vel da si 15 med høring eller?… Nei, så vi la på litt info og stoff.. Snakket sakte.. Pratet og beskrev hver minste bit.. Så ble det det 19 minutter og 44 sekunder.. Neste gang jeg gikk igjennom det kom det på 20 minutter og 30 sekunder.. JIPPI! Så får jeg bare puste rolig og snakke rolig imorgen.. Tror ikke det blir noe problem, siden jeg blir anpusten bare av å prate om dagen. Haha!
Klar for morgendagen..
I kveld har jeg hatt veldig mye murringer.. Hardere og sterkere enn tidligere.. Jeg har verket og vært helt øm nedentill og nedover lårene.. Så kroppen gjør seg klar, det er det ingen tvil om lengre.. Men nå (husk at dette er forhåndsskrevet) er det kun 9 timer til eksamen.. Så om jeg må møte opp mer rier, så gjør jeg det. Haha!
Veldig gøy å se hvor mange som har hivd seg på «gjetterunden» her på bloggen.. Om når lillegutt kommer. Hiv deg gjerne på du også.. Hitill tror:
4 stk at han kommer 8 juni
5 stk at han kommer 9 juni
3 stk at han kommer 10 juni
2 stk at han kommer 11 juni
2 stk at han kommer 12 juni
Selv tror jeg vel kanskje torsdag eller fredag?… Men hvem vet.. Kanskje han kommer etter helga.. Det har ingen av dere gjettet? Haha
Del innlegget mitt

5 thoughts on “The final day…

  1. Hehe Fru Mæla. Er greit å holde dagene for seg ;)

    Jeg går ut ifra på kommentaren til Rebekka at alt gikk vel og bestått på muntlig eksamen idag så gratulerer en masse! :))

  2. hvilken eksmensfrom går dere etter? Er det ikke egentlig 10 min framføring og 20 min høring?

  3. Med mindre du fødte inatt, så må jeg ønske deg vel overstått eksamen! Er så glad på dine vegne at du fikk gjort ferdig siste eksamen før lillegutt kommer!
    Og håper fødselen starter ikveld!

    Hilsen fast leser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *