Siden jentene begynte i bhg har hverdagen blitt litt mer hekisk. Vi har ikke lengre hatt tid til å møtes så ofte sammen med jentene.. For da dem kommer hjem fra bhg er dem ofte trøtte og slitne. Dem skal ha mat… Det skal gjøre noen ærend, og vips så er det nattan..Så igår «Søndag» var det på tide med ett jentetreff. Og endelig skal jeg fortelle dere den store nyheten! Martine, som egentlig har kunne gått siden hun var 1år gammel har endelig turt å slippe seg fri.. Hun har holdt lenge på med å måtte holde seg til ting og ha litt støtte. Her om dagen når hun kom hjem fra bhg løp hun plutselig rundt! Mor fikk litt sjokk da ja.. Men var igrunn forberedt på at en dag kom hun til å løpe.. Og ikke stabbe bortover, og falle på rompa..

 Jentene sjarmerer mammane med å holde hender..
Thea imponerer med Michel Jackson moves..
Jentene løper om kapp..

Jentene syntes det var SÅ morro å se hverandre igjen. Dem lekte sammen, og koset seg.. Dem så på drømmehagen.. Leste i blad. Lekte med ballen, noe som helt klart var det største av alt..! Spiste kveldsmat, og deretter duppet av i sengen.. Martine ble lagt i gjesteseng på rommet til Rebekka og Magnus. Når begge jentene var i seng var det bare for mammane å innta sofan med snop og frustrerte fruer.. Jentene var som noen engler å sovnet med engang.. Martine sov mens hun ble bært ut i bilen, og sov like hærlig når hun kom hjem i sengen.. Ikke farlig med slike snille barn eller hva??

 Jentene våres syntes det er morro å leke med ball..

Jentene viser Rebekka hinkel pinkel..

 Mammane tok hintet, og satte på drømmehagen før det var natta..
Martine begynte å bli veldig trøtt, noe Thea IKKE var enig i.. «Du kan virkelig ikke bli lei av DRØMMEHAGEN Martine?»
Jentene venter på kveldsmat..
Martine ville ha samme mat som Thea.. Som jenta som «ikke» liker grøt stappa i seg grøt til kvelds..

Når Familien Mæla var på tur til Kreta for kort tid tilbake kjøpte dem noen hærlige gaver til oss! Jeg fikk honning og olje, noe dem er kjent for der nede.. Beholderene var så søte, at jeg vet nesten ikke om jeg kan bruke de.. Haha.. I går fikk Martine sin gave, som falt veldig i smak.. Nemlig en søt veske og ett hærlig armbånd..

 Såå fine!! :D
Martine tok på armbåden, tok vesken i hånden og tuslet rundt..
Del innlegget mitt

7 thoughts on “Thea Emilie og Martine *film*

  1. Il semble que vous soyez un expert dans ce domaine, vos remarques sont tres interessantes, merci.

    – Daniel

  2. Flinke jenta som endelig tordte å slippe seg helt :D
    Søte snuppene da,så mange herlige bilder.
    Moro at dem er så gode venner,de små trenger det de også. . .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *