Tid med familien er noe som ikke kan erstattes, og er noe vi prøver å prioritere her hjemme. Hverdagen fyker avgårde med skole, jobb, barnehage, fritidsaktiviteter osv. Spesielt krever skolen mye av meg som mamma. Det er perioder der jeg får så og si null kvalitetstid med mine barn over flere dager fordi vi holder på med eksamen, gruppeoppgaver osv.

Det er såklart ingen drømmesituasjon, men jeg prøver heller da å ta igjen det tapte de dagene jeg har mulighet. Og jeg vet at om 1 1/2 år vil alt være verdt det. Jeg vil lettere kunne få meg en jobb, jeg vil få en høyere inntekt til familien enn hva jeg har i dag og jeg kommer til å trives 100% i jobben min! Selvom det er mye negativt med å være student og mor, er det også utrolig mye positivt. Jeg merker på Martine alt nå at hun er utrolig nyskjerrig på skolen. Hun har både vært med meg på skolen, og vi snakker stadig om hvordan det å gå på skole. Hun har også blitt ekstremt opptatt av lege, sykepleier, kroppen osv og hun er fast bestemt på at hun skal følge sin mors fotspor! Er hun ikke herlig? Vi har sittet mye sammen i det siste å snakket om hvordan kroppen er bygd opp, og hun syntes det er SÅ spennede! Vi ser på «kroppen min» serier som gikk på NRK tidligere, der de forklarer kroppen på en enkel og barnevennlig måte.

_MG_7138_8955

Når jeg er student får jeg også dager som er rolige. Studiedager der jeg har barna hjemme eller dager jeg har mulighet til å hente dem tidligere. Noen dager henter jeg dem til vanlig tid, og gjør unna alt husarbeid før dem kommer slik at vi får hele ettermiddagen/kvelden sammen. Så selvom skolen krever mye av meg i perioder, gir den meg også muligheten til å gi det lille ekstra i perioder..

_MG_7137_8954

Noe som har blitt en hit her hjemme er «hjemmekino». Da rydder vi stua sammen (rydder tilbake leker osv), setter frem lørdagsgodt (om det er helg), finner en film sammen og hiver oss sammentrøkt i sofaen. Da koser vi oss!!

_MG_7143_8959 _MG_7131_8951

Ellers er konserter for mamman og pappaen her hjemme en stor favoritt.. Tenkte vise dere en liten titt på noen av konsertene som holdes av barna her hjemme! Er dem ikke herlige??:


Ungene synger kjente sanger


Martine dikter opp egen sang :)


Hode, skulder, kne og tå! Herlig innlevelse og aktivitetsnivå!;)

PS: Minner om at det er SISTE sjanse i dag for å få med det STORE januarsalget til mimmis! Ved kjøp over 500 kr får dere også nå gratis frakt! Se HER for mer info. HER har jeg skrevet om min erfaring med soveklokkene som også er på tilbud nå!

Del innlegget mitt

5 thoughts on “Tid med familien ★ FILM: Ungene opptrer

 1. Hei!
  Jeg har et spørsmål som ikke har noe med innlegget å gjøre. Fotostudio. Jeg er litt sånn hobbyfotograf og har tenkt til å lage meg et lite studio hjemme. Så jeg lurer på om du har noe tips til hva jeg trenger av utstyr og hvor jeg evt kan kjøpe billig, men ålreite ting. Hva er det mest nødvendigste av lys/softboks, reflektor, bakgrunn? Har du noen supre tips du vil dele?

  Setter stor pris på svar =)

  Ha en fin kveld

  • Vi bruker kun fotoexperten.no :) De har mye bra til en allright pris. Vi har sendt uendelig mange mailer med dem, da de har veldig mye peil. Så om du er usikker bør du kontake de så får du masse veiledning og hjelp til hva du trenger/ikke trenger. De er faktisk ute etter å hjelpe og ikke bare selge ;)

   Vi startet med 2 softbokser og en papirbakgrunn (gått over til vaskbar nå)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *