Ja, jeg tror jeg må ha tidenes sprekeste bestemor! I helgen rigget vi til bursdagsfest her hjemme, for min kjære bestemor ble hele 80 år! 80 er jo bare et tall – for denne dama er virkelig mye yngre enn 80 år på innsiden. Hun (og bestefar) har oldebarna på overnatting støtt og stadig. Og på overnattingen får dem alltid risgrøt til middag og frokost på et brett under dyna i godstolen. Akkurat slik jeg hadde det da jeg var på overnatting når jeg var lita. Ungene leker med de samme lekene som vi lekte med, og ser på de samme opptakene. Hver jul inviterer dem hele familien på frokost 2.juledag. Med hjemmelaget julepålegg, rundstykker og juleøl. Det bakes mange slag julekaker hvert år, og gjerne noen posjoner ekstra som deles ut til andre i familien. Jeg innser nå at den dama der er faktisk sprekere enn meg selv?

IMG_1281

Noen dager før bursdagen snakket jeg med bestemor i telefon. Hun nevnte at i år orket hun ikke stelle i stand noe stort selskap. Jo, klart hun skulle få et stort selskap! Jeg tok på meg oppdrag og i helgen fylte vi stuen med 20 gjester. Hver og en for å feire kjære Undis.

IMG_1321 IMG_1325 IMG_1333

Bordet ble dekket i deilig høstfarger og STORE heliumsballonger i tallet 80 ble kjøpt inn fra Festfabrikken! Det har blitt arrangert mange fester i det siste, og hver gang MÅ jeg ha disse herlige ballongene. De gjør jo så mye!?

IMG_13331 Untitled

Til mat serverte vi viltgryte (bestilt fra mathuset). Denne hadde vi også i bursdagen til Kristoffer. Maten derifra er SÅ god!! Senere på ettermiddagen ble det servert masse deilige kaker og kaffe. Bestemor måtte blåse ut lys, mens vi sang bursdagssang. Ungene opptrede, jeg holdt en minitale og bestemor fikk tøffe bursdagsbriller på!

IMG_1346 IMG_1360 IMG_1361 IMG_1374 IMG_1379

Alt i alt en kjempe super feiring! Dagen etterpå hadde vi restemiddag med mine foreldre og besteforeldrene på begge sider – barnas besteforeldre og 4 oldeforeldre. Er ikke vi heldig?

Del innlegget mitt

6 thoughts on “Tidenes sprekeste 80åring!

  1. Dere er utrolig heldig som har alle 4 besteforeldre kvar. Sjansen er stor at mine barn ikke kommer å ha noen oldeforeldre. Fin feiring du fått til da!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *