Plutselig hadde det gått 7 uker – og Matias hadde hår langt over ørene. Det var på tide med en klipp!

Begge ungene ELSKER å dra til frisøren (heldigvis) så gleden var stor da han fikk beskjed om at han skulle til «Hildes salong» å fikse sveisen. Vi har dratt til samme salong nå i lang tid, og det er like koselig å komme hver eneste gang. Alle de hyggelige menneskene som jobber der – som møter deg med et stort smil når du kommer inn døren. Ungene kjenner raskt igjen frisøren de pleier å gå til – Marlene. Marlene vet akkurat hva hun skal si og gjøre for å glede barna. Deilig med en slik frisør.

Untitled

FØR

Matias fikk sitte i den høye stolen med motorsykkelkappe over seg. Og mens frisøren gjorde han fin satt han klistret til tv for å se «lille rød traktor». Gleden var ekstra stor da han fikk vite at de nå hadde fått «påfyll» av premier (kjærligheter). Nå var det mange farger å velge mellom! Og storesøster fikk også premie (som alltid) fordi hun var flink å var med sin bror.

Untitled1

ETTER

Untitled2

Og nå maser hun på at det snart er hennes tur til å dra til frisøren. Og ja det er vel på tide nå også. Og i slutten av måneden skal jeg til frisøren for klipp og striping. Jeg har nemlig tanker om å bli lysere i håret igen :))

hår

Del innlegget mitt

2 thoughts on “Tidenes tøffeste

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *