Våren har kommet, været blir varmere og magene vokser. Ja, for på denne tiden syntes jeg at jeg ser gravide overalt! Det er ingen tvil om at våren/sommeren er en tid der føde og barselavdelingen er fylt til randen.

//Samarbeid

I den forbindelse ønsker jeg å dele ut en stor gavepakke til den kommende mor. Dette er jo også den perfekte gave til en venn, familiemedlem eller kollega som venter en liten. Hva med å gi en skikkelig velværepakke til mor på den kommende babyshoweren?

Hvordan melde seg på?

Alt du trenger å gjøre for å være med er å «like» skinlove (trykk her), tagge to venner på facebook og/eller instagram (<– link) Kommenterer du på et av stedene får du 1 lodd. Kommenterer du på begge stedene får du 2 lodd. Enkelt og greit. Vinneren trekkes på tirsdag!

giveaway

Hvor er disse produktene så bra?

Earth Mama Angel Baby er en serie produkter som er milde og trygge for både barn og for mor som bærer frem barnet. Etter at jeg ble oppmerksom på hvor mye miljøgifter som finnes i de mest vanlige og solgte produktene til barn og gravide ble jeg sjokkert! Det ble nylig lagt ut en artikkel av forbrukerrådet der de opplyser oss forbrukere om hvor mye skadelige stoffer det er i blandt annet leppepomader (som de har tatt opp i denne artikkelen). I søte og fine leppepomader med bilde av frost og andre figurer skjuler det seg en haug med stoffer som er både hormonforstyrrende, kreftfremkallende og som kan skade genene våre. Er dette noe du vil gi til ditt barn som er i utvikling? Denne testen var kun på leppepomader, og da kan dere tenke dere til hvor mye rart det finnes i helt normale kremer, oljer og såper. Ta en titt bakpå flasken neste gang og sjekk dette opp mot listen over giftstoffer HER.

Dersom elsker jeg å gi disse produktene i gave til mor og baby. Jeg tenker jo at det er veldig viktig å være mild og skånsom mot den lille kroppen. Det du smører på din helt ferske kroppen bør jo være noe som beskytter den? Og ikke noe som lager masse trøbbel inni kroppen? Forskning viser også at det mor får i seg av giftstoffer videreføres gjennom morkaken og brystmelken. Derfor er det like viktig at mor er forsiktig med hva hun smører på kroppen.

Har du lyst til å gi den kommende mor en trygg, myk og pleiende startpakke? Meld deg på! :)

Untitled

Les mer om produktene som er i pakken her:

Organic Monthly Comfort Tea 85 kr

Coconut Smoothie Lip Balm 55 kr

Natural Nipple Butter 169 kr

New Mama Bottom Spray 169 kr

New Mama Stretch Oil 229 kr

Happy Mama Head To Toe Wash 139 kr

Verdi: 846 kr

xEarthMamaAngelBabyOrganics_logo.jpg.pagespeed.ic.sARBXaxgTF

Del innlegget mitt

6 thoughts on “TIL DEN KOMMENDE MOR // GIVEAWAY

  1. Deltatt overalt og krysser fingrene =) De fleste av disse produktene har jeg testet (fikk noen da jeg venta Miriam), og har fortsatt å kun bruke Skinloveprodukter på henne + mer og mer til meg selv =) En slik pakke hadde i hvertfall blitt mye brukt her, både de siste månedene som er igjen av svangerskapet og etter at lillebror er født =)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *