Hei alle hærlige lesere. Kooselig at du tar deg turen innom bloggen min! Jeg må si jeg blir så evig glad når jeg kommer innom datan også ser jeg mange hærlige kommentarer. Og til vanlig er jeg som regel flink å kommenterer tilbake, og svarer på evt spørsmål. så nettop derfor sitter jeg her med en smule dårlig samvittighet.

Jeg elsker å lese bloggene deres, og føler som regel det naturlig å legge igjen en kommentar. Men nå de siste ukene har jeg rett og slett nesten ikke rukket å vært innom bloggene deres engang. Og det vil si ingen kommentarer fra meg. Jeg har lest alle kommentarer og tilbakemld her på bloggen min, og setter stor pris på hver og en av dem. Men desverre er det kansje ikke alle som har fått tilbakemld på evt spørsmål osv.

Fremover får jeg nok ikke sånn veldig mye bedre tid, men ting roer seg litt mer da. Forhåpentligvis kommer jeg til å være mer hjemme, og slappet litt mer av. Og når jeg slapper av ligger jeg slengt i sofan (etter Martines sengetid) å ser på tv eller sitter på pcen og blogger!:)

Så til alle dere hærlige kommenterere: Tusen hjertlig takk for hærlige tilbakemld! Dere er motivasjonen til at jeg har pressa inn litt tid til å blogge noe iallefall :) Og jeg håper nå det blir mer tid til blogglesing og kommentering.:=)

Min nyttårsfeiring

I år jobbet jeg nyttårsaften på formiddagen.. Når jeg var ferdig var det bare å hive seg i dusjen, stelle seg og kjøre avgårde. Da skulle vi nemlig til Lise og Øyvind. Både jeg og Lise har snakket mye om hva vi ville gjøre på nyttårsaften. Og mens mange av våre venner ville ha med oss ut på fest, og familie tilbydde seg å være barnevakt var det rett og slett ikke det vi hadde i tankene. For jeg og Lise (og såklart pappane) ville gjerne være med våre kjære små under årsskifte. Og det angrer jeg ikke for! For hva er mer hærlig å feire det nye året med sin aller hærligste ved sin side.

Martine og meg. Martine er fasinert over juletreèt.

Pappan og Martine koser seg i sofan med litt leker og namnam.

Så nettop derfor iviterte Lise noen andre småbarnsfamilier som også hadde samme synet som oss. Så vi ble da 5 mammaer, 5 pappaer og 5 barn. Også en liten baby i magen til ei av dem. Vi spiste nydelig middag med alt du kan tenke deg. Kalkun, poteter, saus, masse forskjellige grønnsaker, salater osv. Og til dessert var det hjemmelaget riskrem med to forskjellige sauser. Og ikke nok med det. Etter desserten ble det satt frem en haug med godis og potetgull.


Nydelig middag og dessert

Barna lekte sammen og koset seg masse før det ble leggetid. Artig å se hvordan dem har glede av hverandre. Barna var 3 år, 1 1/2 år, 10 mnd, 7 mnd og 6 mnd. Eller husker jeg feil nå? Kan nok hende at jeg har bomma på noen uker og her og der men det var sånn ca da..:) Emma og Martine showet som bare det. Også fant dem seg en kjeksboks i stua, og plutselig ble dem sittende borti en krok i lange tider. Vi kunne ikke skjønne hvordam dem var så rolige. Barna fikk sjokolade og hele pakka. Så sukkerkikk på dem alle.


Emma er Martine sin «dukke». Martine syntes dette er heeelt ok. Så lenge det er Emma som triller.

Emma som er størst av dem minste syntes det er såå morro å leke med «babytingene» til de mindre barna. Her har hun satt seg i barnesete til en av dem andre. Og her ser hun på barnetv.

Martine nusser litt på Noah

Tatt på fersken..

Når dem la seg koset vi voksne oss med litt prat etterfulgt av spillet «alias». Det var morro, selvom ikke jeg er den mest drevne på det område. Spillet går ut på at man skal trekke ett kort. På kortet står det ord som du skal forklare til din partner. Du kan ikke mime eller bruke ordet. Hehe. Artig! Og jeg ler meg alltid ihjel av Lise som er like ivrig som vanlig. En dag skal jeg jeg legge ut en film så skal dere få se hva jeg mener. Haha!

Lise og Emma. Dem er rett og slett så hærlige.

10 minutter på tolv våknet Emma og Martine som sov sammen på Emma sitt rom. For de skulle ha med seg rakettene. De syntes det var kjempe spennede å de gapet høyt begge to. Etter rakettene dro vi hjem og la oss siden jeg skulle tidlig på jobb 1.nyttårsdag.

Her er barna oppe i pysjen og klare for raketter. Kler vi å være tobarnsforeldre?

Martine og pappan er imponert over rakettene..

Syntes dette bildet ble så søtt. Ha en flott godt nytt år alle sammen.

En utroolig koselig kveld med mange hyggelige mennesker.

Mitt nyttårsantrekk

Del innlegget mitt

5 thoughts on “Til dere lesere + min nyttårsfeiring

  1. NYTTÅRSAFTEN ER IKKE DRIKKING Å TULL, DET ER BARNAS DAG FRA NÅÅ AV :D tihi.. vi kosa oss masse daaa.. åsså så gøy når vi kan samle litt flere så kan edelstenene våres kose å leke masse sammen :D Emma <3 Martine :D

  2. Tsåå herlig bilder da:D Godt dere kosa dere =) Ser ikke helt vitsen med å feste så på nyttårsaften. Jeg synes det er koseligere å kose seg med dem man elsker =)

  3. hmm, er litt forskjellig egentlig hvor jeg drar ut=) kommer helt ann på hvem jeg er med. men som regel er vi i porsgrunn nå som jeg bor her. før var jeg bare i skien :=) du da?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *