Jeg må bare si at dere er super flinke med å gi tilbakemld! DET liker vi.. Jeg får ofte kommentarer både her, på de lukkede bloggene, på mail og på facebook. Både positivt, og hva jeg kan gjøre bedre. Så jeg lytter til dere lesere og gjør noen tiltak:

1. Jeg laget jo ett nytt design, med hjelp fra min kjære. Designet funker utmerket her for meg som bruker firefox. Men jeg har merket etterhvert at det ikke funker like bra hos alle. Dem som bruker andre nettlesere får eks ikke opp det grå transparange som er på sidelinjen, noe som gjør at det som står der er uleselig. Andre ser ikke kommentarknappen (noe som er ett must, ikkesant?). Jeg har selv nå oppdatert firefoxen min, og jammen forsvant mye av designet da ja. Alle nettleserene klarer rett og slett ikke koden. Så derfor lager jeg nå ett nytt design til dere! Ett enklet og greit design, og noe som ligner mer på det gamle :)

Å lage design tar tid, men det må gjøres!:) Kjenner du igjen mange av disse designene kansje? Dette er noen av designene jeg har hatt opp igjennom årene :)

2. Mange lesere etterspør mer sminke/hår og velvære tips. Dette er jo noe som er ett spennede tema for de fleste jenter! Og jeg elsker slike temaer selv. Jeg elsker å ekspremitere med nye ting. Nye sminkemåter, nye merker, nye hårprodukter, nye hårfarger, nye fristyrer osv.. Og siden dere lesere kansje ville ta litt fatt i denne siden av meg så har jeg gjort ett tiltak for dere der å! Jeg har nemlig pratet med miranda om sponsing av bloggen, noe dem var med på! Så nå har jeg fått masse ny og flott sminke/parfyme og velvære produkter jeg skal prøve ut å vise til dere. Spørsmålet mitt til dere da er : Hvordan vil dere ha innleggene om dette? Som videoblogg, trinn for trinn, en haug med bilder? Kom med andre ideèr også!

Miranda!

Vell, dette var noen av tiltakene jeg nå skal/har gjort for dere kjære lesere. Jeg setter stor pris på hver og en av dere! Alle kommentarer og alle tilbakemld. Jeg prøver hele tiden å lytte til dere, og gjøre tiltak på det dere vil lese mer om eller forandre på..:)

Til dem som ikke har fått det med seg ligger linkene til begge de to andre bloggene på høyre sidemeny —> Der ligger også mailen min for dem som vil sende en forespørsel om tilatelse.

Del innlegget mitt

One thought on “Til min dyrebare lesere

  1. Hei!
    Tenkte jeg bare skulle si fra, har aldri hatt noe problem med å se noe på bloggen, men nå får jeg ikke opp side-baren når jeg bruker explorer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *