Nå er hverdagen tilbake for fult. Rutinene kommer sakte men sikkert tilbake og vi er klare for en spennende høst. Martine begynner i 2.klasse, Matias blir førskolebarn og jeg starter i ny jobb! Kristoffer er vel den eneste som fortsetter som før sommeren, og det trives han veldig godt med.

Jeg la bloggen rett og slett til siden nå i sommer. Jeg trengte en liten avkobling fra alt – og det har virkelig vært godt. Som den fotoentusiast jeg er så er det kanskje sprøtt å høre at mitt speilrefleks kamera har ligget å støvet ned i hele sommer. Jeg tror ikke det har blitt brukt siden begynnelsen av juni! Jeg hadde nok funnet mange fine «motiver» under årets sommerferie, men jeg har rett og slett ikke ofret det en tanke.

Untitled

De som har fulgt meg en stund vet at jeg har gått igjennom en nokså tøft år. Jeg har vært sykemeldt i en lang periode og vært igjennom en omfattende utredning. Kroppen har vært totalt utslått og immunforsvaret har herjet med kroppen. I løpet av høsten skal jeg fortsette med endel utredning, men nå vet vi iallefall i hvem retning vi skal utrede. Det positive var at jeg endelig klarte å komme tilbake i jobb før sommeren. Jeg startet forsiktig og økte litt og litt. Nå er jeg endelig fult tilbake, og kroppen har heldigvis godtatt den nye hverdagen igjen. Jeg ser veldig frem til min nye jobb, da dette er et sted jeg har jobbet mye på den siste tiden. En helt fantastisk avdeling på sykehuset.

Untitled1

Når sommeren kom var jo formen bedre og hverdagen hadde blitt noe mer normal. Når jeg startet min 3 ukers lange ferie hadde jeg vel egentlig sett for meg at jeg kom til å glede meg over å ta bilder, blogge og dele. Men jeg merket fort at jeg hadde et stort behov for å bare «hente meg inn». Jeg hadde et behov for å bare være litt usynlig og nyte ukene med familien. Det eneste jeg har «oppdatert» i ferien har vært Snapchat. Og jeg setter så stor pris på alle gode tilbakemeldinger og meldinger jeg har fått der inne. Mange av dere er jo bare helt fantastiske!

Untitled2

Vel.. Nå er ferien over og jeg har allerede jobbet i 2 uker. Ungene er tilbake i barnehage og sfo. Og om bare en uke begynner skole og førskole for barna. Jeg er også klar for å tørke støv av speilreflekskamera og fylle bloggen med mange koselige blogginnlegg igjen!

Henger dere med videre inn i høsten?

Del innlegget mitt

4 thoughts on “Tilbake fra ferie

 1. Alle trenger en pause fra hverdagen og jobbingen innimellom. Skjønner godt at du har hatt behov for familietid. Lykke til med det nye hverdagslivet! :)

 2. Hei Veronika.
  Så utrolig hyggelig å lese at du har hatt en fin sommer, det har du fortjent. Jeg har fulgt deg på snapchat så jeg har sett hvor fint dere har hatt det. Gleder meg til høsten på bloggen din.

  Chris

  • Hei Chris!

   Koselig å se at du fortsatt følger med :) Ja, jeg har jo oppdatert snapchat jevnlig, så det har vært mulig å følge med litt :)
   Så moro at du ser frem fortsettelsen på bloggen :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *