Da var vi i gang med 3. semester med babysvømming. Det er nå 1 år siden Martine var på sin første time.. Gosh, hun var så liiiten da! Og alt var så nytt og skummelt. Nå ett år senere er Martine blitt den gærningen.. Hun er SÅ flink! Hun svømmer med ben og armer (sparker med ben og slår med armer..) mens mamma eller pappa holder kroppen hennes.. Hun skal opp på de høyeste kantene i bassengen og hiver seg ut selv. Hun hopper og dykker til den store gullmedalje.. Når vi leker med henne, og pappa hiver henne opp i lufta spreller hun og hyler av glede!

 
 Avsluttning på Martines første år på babysvømming.
Lille Martine med mamman og papppan..

I går var vi som sakt på første timen i denne sesongen. det vil si at Martine ikke hadde vært på en eneste time i hele sommer! Og nei, mamma og pappa har ikke vært så flinke (hatt så mye tid..) til å dra i svømmehallen med lillesnupp.. Så vi var spente på reaksjonen hennes. Og på om hun var like tøff.. Når vi hoppet ut i vannet var det en litt mer pingelette Martine som ble vist. Hun hadde jo nettop kommet fra babysvømming, så hun var veldig kosete i tillegg. Martine skulle helst bare holde rundt oss. Sitte på fanget og ryggen.. Under de første hoppene svelget hun haugevis med vann! Huff stakars jenta..

 Dette var vist litt skummelt…
Og holde godt rundt pappan er ikke dumt nei.. Tror ikke pappan mislikte det akkurat ;)

MEN etter ca 10 min fikk hun dreisen på dette igjen. Da slo hun på kanten med hånden for å vise at HUN skulle opp… Satt henne opp. Mamma teller: 1,2.. Martine sier: TRE og hopper utti! Da var det ikke lengre skummelt, og minnene fra forige semester kom tilbake tror jeg..:) Vi koset oss masse, og gleder oss veldig til neste onsdag :D :D

Nå som Martine endelig går heelt selv var jo dette også en moro ting å gjøre i barnebassenget.
 Å plaske er vel det som er mest moro med vannet..

Martine og pappa blåser bobler i vannet. Martine klarer dette veldig bra også.. Og hun elsker å gå rundt på armene i barnebassenget (slik hun står på bildet her..)
Del innlegget mitt

3 thoughts on “Tilbake på babysvømmingen..

  1. Hei. Så koselig blogg.
    Dumpet tilfeldigvis innom :o)
    Herlige svømmebilder av lille jenta. Så gøy. Angrer litt på at vi aldri meldte oss på baby svømming..
    Klem fra Kine.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *