Noe så fantastisk.. Langt vekk fra alt og alle..  Ingen elektrisitet – alt går på solcelle. FOR en stillhet! Rett ved et lite vann – der vi henter all vann vi trenger. Fyr i peisen, matlaging med gass og oppvarming av vann på ovnen. Akkurat slik det var i «gamle dager».

Bare familien og jeg.. Turer i naturen, rotur og fisking. Ungene får brukt alle sanser og fantasi. Er det et sted man virkelig får ladet batteriene og roet ned så er det her..

IMG_1882 IMG_1923 IMG_3539

Denne hytta har gått i arv helt fra mine oldeforeldre. Det er familien som har bygd den, og nettop derfor betyr den ekstra mye. Vi har vært veldig dårlig på å ta denne i bruk, men fy så deilig det er på denne idylliske plassen. Vi ror over et lite vann for å komme frem på sommeren/høsten. På vinteren kjører vi snoscooter inn her. Denne plassen er virkelig helt fantastisk på vinterstid også..

IMG_1983 IMG_3461 IMG_3463 IMG_3469 Untitled

Denne hytteturen hadde vi for noen uker siden, og det gav mersmak. Så neste tur er allerede planlagt. Helgene fylles så raskt opp, så det er ikke alltid like lett å få til en slik tur. På denne turen la vi igjen pc og ipad. Mobilene ble ble sett på et par ganger i løpet av turen – og da var det for å holde familien oppdatert. Ungene fikk ingen leker servert «ferdig» – her måtte de bruke fantasien. De laget en flåte med masse sauer på. Deretter tok vi båten ut på vannet og slapp flåten uti. Akkurat slik jeg gjorde da jeg var liten..

IMG_3511 IMG_3522 IMG_3524 IMG_3528 IMG_3534 IMG_3538

Disse bildene ble tatt første dagen på hytta. Noen som vil se flere bilder fra dag nr 2?

Del innlegget mitt

15 thoughts on “Tilbake i tid..

  1. Så herlig! Vi har også ei slik hytte, men som deg er vi litt for dårlige på å prioritere tid det -men det er jo så fantastisk når man først kjem seg dit! :)

    Eg har forresten kommentert eit spm på innlegget «en stue i forandring» som du la ut i midten av februar i år. Eg hadde blitt veldig glad om du tok deg tid til å sjå på det, då eg sjølv skal til å pusse opp :)
    Klem!

  2. Så fantastisk :)! Akkurat sånn som jeg liker det også :)! Bort fra alle forventninger, sosiale medier, mas og jag :) Og kunne senke skuldrene og faktisk nyte naturen og timene med familie er gull verdt :)! Jeg vil gjerne se bilder fra dag 2 :)!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *