Mars 2009 fikk jeg Martine. Tenk at hun alt nå er blitt 10 mnd! Tiden går så fort…

Etter jeg fikk Martine hang det noen ekstra kilo igjen på min kropp. Jeg følte meg rett og slett ikke fornøyd med hvordan jeg så ut. Jeg har alltid hatt en litt kraftig beinbyggning så selvtilliten har vært veldig opp og ned. Før jeg ble gravid ville jeg ned noen kilo og følte meg ikke fornøyd. Så når jeg da i tilegg blir gravid og får ett barn hjelper ikke det stort på kroppen…

Så i september hadde jeg gitt kroppen nok tid på å «komme seg» etter fødselen og graviditeten. Jeg ammet ikke lengre, og det var nå på tide å gjøre noe. Min motivasjon på det fulle. Jeg startet på diett som jeg har skrevet om her tidligere. Dietten er jo ikke på det hardeste hele tiden, da det er en diett der du faktisk kan variere hvor mye du vil spise og hvor mye som er «lov». Fra september og frem til desember fra resultatene store! Jeg hadde gått ned ca 9-10 kg! Det vil si at jeg veide 6 kg mindre enn hva jeg gjorde før jeg ble gravid. Jeg merket at jeg kom inn i klær jeg ikke hadde kommet inn i på en stund. Selvom kiloene var borte så ser jeg og merker på kroppen at kroppen er sånn ca lik som den var før graviditeten. For kiloene stemmer jo ikke alltid overens med cm!? Og etter en graviditet forandrer kroppen seg veldig.. Jeg har også målt cm, og fra september og til desember har jeg gått ned 10 cm rundt magen og 10 cm rundt hoftene. Jeg skjønner rett og slett ikke hvor alle disse cm har vært henn? Ja, jeg ser forskjell, men ikke så mye som 10 cm!

10 cm rundt magen. SE så mye! Merk deg at dette var jo fordelt på «kjærlighetshåndtakene» å da.

10 cm rundt hoftene. Tenk hvor brei jeg egentlig var da??.. Uuuuh..

I julen gav jeg meg selv ett lite opphold fra dietten for å kose meg litt. Jeg overdreiv ikke inntaket av godis og mat. Men spiste det jeg følte jeg trengte og ville. Utrolig nok har jeg ikke gått opp mer enn 1/2 kg i julen. Ingen cm er ekstra. Denne dietten funker.. Nå er julen over og jeg er klar for å gå ned enda mer. Nå er det 5 mnd til jeg går til alters, og da vil jeg være fin og fornøyd. Jeg begynte i fase 1 (til dere som har lest) i går og er spent på disse to første ukene. Vil jeg gå ned like mye som første gang?

Å spise sunt kan faktisk være veldig lett. Nøkkelen er bare det å aldri være sulten!

Til dere som ikke kjenner meg, men bare leser bloggen. Jeg er ikke sprø som går ned så mye. For dette er noe jeg trenger, siden jeg har litt ekstra :)

Del innlegget mitt

16 thoughts on “Tilbake til ett sunnere liv

 1. Så flink du er:)
  Kikka på den dietten du går på,og tenkte jeg skulle prøve det samme.Men siden man ikke kan spise brød,poteter,ris,pasta eller noe med karbohydrater de 2 første ukene,hva spiste du da?regner med at knekkebrød heller ikke er lov da.
  Trenger tips til å hvordan jeg kan komme meg gjennom det :p
  Trena du mye ved siden av? hva slags trening? (svar på min blogg)

 2. Oi så gøy med så bra resultater da!! Så flink du er! :D

  Blir det mye rockering og eller..?

  Du kommer sikkert til å være en kjempefin brud når den tid kommer! Masse lykke til! :)

  Helene

 3. takk takk =)

  siden november ja.. går på noe som heter nutrilett.. var litt skeptisk først.. men gikk ned ganske mye på få uker, å spiste vanlig i jula.. å til og med da gikk jeg ned.. så det funka for meg =) men om det er så sunn måte å gå ned på er ikke så sikkert da :/
  men spiser jo frukt å slik å.. mens jeg går på kuren..
  har hørt om andre som ikke syns kuren funker.. men det er vel forskjellig fra person til person.. å hvor motiverte man er..

 4. så flink du er =) har selv gått ned 11 kg siden november =) å la faktisk ikke på meg noe i jula.. så jeg er veldig stolt over meg selv.. å det burde du være å :D

 5. Takk for hærlige tilbakemld! Dere vet, bare det er en stor motivasjon i seg selv. Mye av motivasjonen kommer også av at jeg skriver det her på bloggen. Da kan jeg liksom ikke «hoppe av». Hehe..:) Så det er lurt til dere som har blogg..

  Anonym: Det står masse på southbeach.no. her får du en liten titt:

  Her står det om de tre første fasene:
  http://southbeach.no/index.php/South-beach-dietten/Introduksjon-til-south-beach-dietten.html

  Matvarer du kan/kan ikke spise Fase 1:
  http://southbeach.no/index.php/South-beach-dietten-fase-1/Maten-i-fase-1.html

  Måltidsplan fase 1:
  http://southbeach.no/index.php/South-beach-dietten-fase-1/M%C3%A5ltidsplan-fase-1.html

  og

  http://southbeach.no/index.php/South-beach-dietten-fase-1/M%C3%A5ltidsplan-fase-1-2.html

  Matvarer du kan/kan ikke spise FASE 2:
  http://southbeach.no/index.php/South-beach-dietten-fase-2/Maten-i-fase-2.html

  Inne på siden demmes finner du det meste du trenger å vite. Men om du kjøper boken anbefaler jeg å lese hele før du begynner. Der får du en anelse av hvordan du skal leve og hvordan du skal gå fram. Stå imot fristelser osv. I boken er det også en haug med oppskrifter :)

 6. wow så sykt flink du er Veronika:)
  Send gjerne litt av den motivasjonen din til meg.. trenger sårt å gå ned noen kg jeg også :)

  Kine E K…

 7. Hei! Så flink du er! =)
  har lest de andre innleggene om dietten, man har liksom ikke helt fått «tak» i hvordan den er, kan du ikke skrive litt om hvordan menyen for en dag osv kan se ut? kunne trengt å gått ned litt jeg og=))

 8. Fy og fy så flink du er ! Blir litt misunnelig kjenner jeg :p Jeg har maaaasse jeg kunne trengt å gått ned selv.. Har begynt å trene igjen i dag,føles herlig :) Kommer ett lite innlegg om det i kveld..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *