Vel, i dag får være dagen der jeg går tilbake til hverdagen på denne bloggen.. Det er så klart tunge tider, og hver gang jeg slår på tv blir jeg sittende å se og høre på nyhetene… Aldri før har jeg sett SÅ mye på nyhetskanalen..

I dag har jeg koset med masse med barna, og her kommer et bilderas av vår dag..

Dagen startet med barseltreff hos Anita. Barselgruppa er jo den vi selv har laget da vi var gravide med dem små. Tre av oss har 2åringer, så i dag fikk dem møtes for første gang.. Martine koset seg masse. Det ble pølse, is og vafler..

Matias nøyt livet med å sove….

Sover godt..

Sandfylte barneføtter.. Herlig..

Mødrene koset seg med iste (som er et must på våre treff) og deilig «kosekaffe» som Anita kalte det ;)

Da jeg kom hjem var min kjære i full gang med rydding i kjelleren.. Veldig kjekt med vindu en bare kan lempe det ut på..

Kristoffers bror (som er på ferie her) var snill og hjalp til.. Nå har vi leid en conteiner som vi kan få fylt opp med alt vi har revet..

Og til dere som sa jeg burde ta vare på den kule planka med skrift. SÅKLART..:) Har en hel haug!!:P

Martine og jeg hadde besøk av Kristoffers søskenbarn Eva Live og hennes sønn (Martines tremening). Dem koset seg sammen i hagen. Husket, skled, hoppet på trampolina, syklet og plukket bringebær.. Mor tok noen bilder av blomstene som pryder hagen om dagen..:)
Del innlegget mitt

4 thoughts on “Tilbake til hverdagen..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *