Egentlig en ganske så bra dag! Idag har jeg vært hos bestemor og baket nydelig kakemenn!;) Er så koselig når vi barnebarn får tid til å ta oss noen bakerunder med bestemor før jul.. :)

Idag er jeg 26 uker på vei.. Kun 14 uker igjen nå. Merker jeg gleder meg noe helt sykt nå, men samtidig som jeg tenker en god del på fødselen. Gruuer meg.. Men merker det at hvis jeg kun tenker på riktig måte, så gruer jeg meg ikke lengre.. Jeg må tenke over hvorfor jeg skal gjøre dette. Nemlig for at vi får ett nydelig barn, en blanding av meg og Kristoffer. Kan man tenke seg noe mer nydelig enn det.. Halveis Kristoffer og halveis meg.. ååh.. åh bare tanken på at jeg skal få lov til å være den heldige som gir denne ungen liv. Det er utrolig..:) Hu sparker og hu sparker… Idag til morgen var hun så veldig aktiv, så jeg la magen min intill ryggen til Kristoffer der han lå å sov.. Han våknet og kjente noen små søte spark i ryggen :) Er ikke det en hærlig måte å våkne opp på så vet ikke jeg :) Jeg er sikker på at hu begynner å bli utolmodig nå.. Hehe. Hu vil ut å leke med Emma Adelen!!! :D Dattera til Lise og øyvind :)

Nå er det jo ikke lenge før mamma Lise og pappa Øyvind kommer på tv!!. Vi gleder oss såå!! Vi skal sitte spente i sofan og følge med på mamma Lise sitt liv med Emma Adelen inni magen :D:D Blir egentlig veldig morsomt å se på. For unge mødre filmet jo inn da Lise var gravid. Og det er jo noen mnd siden nå. Så blir litt morsomt å se Lise virre seg rundt med den store magen igjen :D Det gir meg litt støtte og medlidenhet! hahaha ;)

Her er linken til pressebilder til programmet unge mødre. Her ligger det bildet av de fiine foreldrene :D:D Lise og Øyvind :D Veelidg fint bilde… hahaha ;P hehe=)

Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *