Finn.no er genialt har jeg funnet ut.. For en stund siden prøvde vi med en ny fugl til Pippen. Siden Martine kom har vi ikke hatt så mye tid til Pippen, og det merkes. Han er jo vandt til å få masse oppmerksomhet og kos. Så vi lånte oss en ny for å se om det ble bedre. Neiida, Pippen var så menneskeglad og ville ikke ha noe besøk av noen annen fugl nei. Så da satt jeg her da, med 2 fugler og 2 bur. Wuuhuu.. Som sakt hadde jeg jo lånt han ene, men de ville jo ikke ha fuglen tilbake. Haha. Så da ville jeg heller finne ett bedre hjem til den.

Rambo er veldig interessert, mens Pippen er overhodet ikke interessert

Etter lenge la jeg ut Pippen på finn. Til salgs. Pengene var ikke viktig, men jeg tok betalt for han fordi da viste jeg at det var noen som seriøst ville ha han. Han er jo nokså tam. Menneskeskjær og lager mange lyder/snakker. Etter bare 1 dag fikk vi tilbakemld fra en liten familie med 2 barn. De ville gjerne overta Pippen. Det var en av barna på 9 år som skulle «få» han. De hadde hatt fugler før, så var vandt med det. Virket som Pippen ville få det kjempe bra der.

Pippen etter ett bad

Det var tungt å gi han fra meg, da jeg hadde blitt veldig glad i han. Men for Pippen sitt beste var det best å gi han ett nytt hjem, der de kunne gi han den oppfølgingen han trengte.

Og sa satt jeg her da. Med en fugl jeg ikke kjente eller ville ha. Syntes så synd på han.. Blir flyttet hit og dit..:( Men la han ut på finn på «gies bort» og dagen etter fikk jeg en henvendelse. Det var en dame som bodde en time unna som vil overta «Rambo». De kom og hentet han i dag. Hun hadde mange andre fugler, og de hadde der ett stort og fint bur. De ble godt fulgt opp også, så dette var nok det perfekte hjem for lille Rambo. Endelig fikk han være med andre fugler (noe han var veldig glad i).

Rambo

Nå som vi skal flytte har vi jo endel ting vi må kvitte oss med/kaste. Men etter alle henvendelsene på finn.no prøvde jeg likegodt å legge ting ut der. Og jøss å det strømmet på med hendvendelser. Det er jo genialt. Få litt penger for å bli kvitt ting. Ikke galt det. Så slipper jeg å betale for å kaste det. :) Woho. Er jo ikke store jobben å sitte i sofan og bare legge inn en anonnse, så kommer kjøperene hjem til deg og henter det! Genialt..

Finn.no

Nå er det stille i heimen her kan du tru…

Del innlegget mitt

3 thoughts on “To fugler mindre

  1. SV: Hehe, skal det gå på TVNorge også?? Jeg lastet det ned via iTunes (gratis)hehe.. veldig bra å se på serier på den skjermen på iPoden, hehe.. Så jeg måtte rett og slett bare få sett de, for jeg klarte ikke å legge den fra meg, hehe… (Så da gjorde jeg det på jobben også, hehehe… ) jajaj…

    Idag var det skikkelig deilig vær :-) akkurat passe å sykle i.. heh. Men det hadde vært skikkelig tyypisk at det begynte å regne når jeg skal sykle hjem da, for siden jeg ikke tør å høre på iPoden når det regner for da kan den jo bli ødelagt, hehe.. Det har jo selvsagt begynt å regne hver eneste ettermiddag nå, når jeg skal hjem da, og sluttet når jeg har kommet hjem.. Det er liksom rett før jeg begynner å ta det som et hint.. hehe.. :P

    Jaja, snakkes ;-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *