Vi er så heldige å ha fler vennepar som har barn på Martines alder.. Og ingenting er mer koselig enn å samles sammen med de hærlige familiene :) Mange tror det er «ensomt» å være «ungmor». Men fakta er at det er veldig mange som i dag får barn i tidligere alder. Og en blir jo hele tiden kjent med nye mennesker på samme alder som er i samme situasjon som en selv..

Ei hærlige jente fra barselgruppa som heter Kathrine har en datter som er bare noen uker eldre enn Martine. Da vi begynte å jobbe har dagene blitt mer hektisk og det er ikke så ofte vi har tid til å treffes lengre.. Men på lørdag tok vi oss sammen, og fikk til en kjempe koselig ettermiddag sammen. Og siden det var helg hadde jo pappane fri også. Vi inviterte på middag her. Deilige hjemmelagde hamburgere, pølse med brød, ris, bernise, salater osv.. Mannen min er verdens beste kokk! Vi mekket sammen litt dessert og koset oss. Barna lekte sammen og matet hverandre med potetgull! Søtinger ja..:)


Thea og Martine koser seg med is..

Her sto jentene å spiste potetgull, UTEN at mammane sa nei..:) Matet hverandre med potetgull gjorde dem å.. Hærlige ja!

Barna leser i bøker, noe som er veldig spennede om dagen

Søndag fikk vi besøk av familien Mæla. Kjempe koselig å være sammen med barna og pappane også. Vi laget masse deilig grillmat og spiste oss gode og mette. Vi koset også med dessert. Er det helg, så er det helg ja.. Barna var i 100 da dem fikk is, vannmelon og banan. Naaam! Thea Emilie og Martine leker veldig godt sammen. Dem er flinke til å dele, og krangler sjeldent. Dem går rett og slett veldig godt overens.. Noe mammane er veldig glade for da dem ses nokså ofte :) Når kvelden kom fikk jentene ett veldig nødvendig bad, noe som var veldig stas. Så sovnet jentene uten noe problem. Martine i sin seng, Thea Emilie i reiseseng. Mammane og pappane koset seg videre med en god film, snopis og hverandre..:) En utrolig koselig dag/kveld. Jeg gleder meg veldig til alle planene vi har sammen med denne hærlige familien.

Klare for mat alle 6


Dessert til store og små.. Namnam..

Vannmelon var vel det som falt mest i smak..

Som dere ser lånte jeg dette bilde av Rebekka. Rett og slett fordi dem er så hærlige her! (Håper det går greit Rebekka? Hehe) Her bader dem og koser seg


Nydelige blomsten vi fikk av familien Mæla. Nydelig var den.. De kjenner meg godt nå ja..
Del innlegget mitt

One thought on “To hærlige familier!

  1. Awww, så koselig med masse besøk da :) Er ikke så mange her med barn på samme alder, ei heller på samme alder som meg selv. Men men… Blitt kjent med en del 30 åringer dah ;) hehe

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *