35 uker på vei imorgen. Det vil si at det er 5 uker og 3 dager igjen til min termin. Tiden går fort nå, og om ikke så lenge så kan vi få holde jenta vår i armene våre og bare nyte tiden med henne. Gjett om vi gleder oss! Jeg er spent på tiden fremover, og ikke minst på fødselen. Jeg er spent på hvordan jenta vår er, og hvordan hun ser ut. Ligner hun litt på noen av oss? Åå, så spent jeg er!

Nå om dagen ligger vi å koser med magen min, siden jenta vår bor inni der. Er rart å tenke på at når jeg stryker en rompe som stikker ut på siden av magen min, så er det faktisk jenta mi jeg ligger å holder og stryker på. Kristoffer ligger å koser, stryker, synger, snakker, lytter, duller og daller med magen og den kommede datteren vår!

Kristoffer koser med en rompe eller er det ett hue? hehe

Må bare si jeg elsker deg utrolig mye pappan til jenta vår. Kunne ikke finni noen bedre far til mitt barn. Er veldig glad og takknemlig for at nettop du er den mannen jeg og Martine skal leve mange lykkelige år sammen med. Vi skal bli en lykkelig familie vi :)

Oss 2 og den store bollemagen som Martine ligger inni

Imorgen skal vi på ultralyd og finne ut hvordan lille tulla vår ligger. Vi skal også få vite ca hvor mye hun veier og hvor lang hun er. Gjett om jeg har gledet meg lenge til denne timen!! Denne timen er vanlig å ha i uke 32, men pga masse surr og missforståelser ble det imorgen istedet. Ikke så nøye for meg, bare jeg får vite at alt er som det skal være!

Vi har en spennede tid foran oss. UL imorgen. Samtale/omvisning på sykehuset neste uke. Jordmor time neste uke. I begynnelsen av Mars er det legetime igjen, og vips så er du her snart jenta vår.

Kommer tilbake med oppdatering fra UL time imorgen :) Ha en flott dag!

Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *