Egentlig kunne jeg tenkt meg å vente litt med å vise «etterbildene» da det er noe småpirk som skal til før det er helt ferdig. MEN jeg har bestemt meg for å vise det endelige resultatet nå, så får heller siste finishen komme som et eget innlegg senere..
FØR
Førbildene husket jeg å ta i siste liten!! Hadde allerede skrudd ned speilet og Kristoffer var i gang med siste finish før jeg skulle begynne å male. Før og etterbilder er et MUST føler jeg!!:)
På toalettet har jeg brukt jotun grunning med kvistlakk på tak, lister, vindu og dør. Deretter har jeg malt taket med jotun sence 10 HVIT, listene er malt med jotun sence 30 HVIT (anbefaler nå heller supreme til listene da den er mer slitesterk). Karmer og døren er malt med jotun supreme 15 HVIT. Veggene er malt med jotun sence 10 LYS ANTIKK.
I hjørnet hadde jeg planer om denne kassen som står der. Den er nå fylt opp med doruller inni, mens på toppen har vi satt en plante (uekte siden vi har en 1åring i hus..) Men er usikker på om den passer inn. Så er fortsatt på utkikk etter den perfekte gjenstanden her.. Ellers er det bildeveggen som ikke har fått sine endelige bilder. Siden vi har flyttet fra et annet hus har vi masse rammer, men bildene trenger en utskiftning.. Såklart var det noe galt med printeren her hjemme da jeg skulle skrive ut bildene! jaja, det kommer ettehvert..
Et lite toalett som mange kanskje nedprioritere.. Men jeg syntes det er råflott å gjøre noe fint ut av et ellers ganske lite og upersonlig rom i huset. Dette er toalettet som brukes som gjestetoalett nede i 1.etg og da er det koselig at det ser litt koselig ut. Jeg passer på å legge «skjela» mi i hvert rom her hjemme.. Gjør meg helt ferdig med rommet før jeg går videre.. Selvom det tar mer tid så blir jo resultatet mye bedre!:)
Hva syntes dere om det endelige resultatet? Har dere «giddet» gjøre det lille ekstra på toalettet?
Del innlegget mitt

23 thoughts on “Toalett FØR og ETTER

 1. Utrolig forandring! Lekkert :) Ser du har det ene skapet til «flåren» fra ikea, jeg er på jakt etter serien. Vet du om noen som selger?

  Tina

 2. Jeg blir bare målløs HVER gang jeg kommer inn på bloggen etter noen dager for å oppdatere meg på dine fine blogginnlegg om alt mulig! Du er bare helt RÅ på å fikse og ta tak i ting at jeg blir like misunnelig hver gang, haha :-P Du skulle vært interiørdesigner ;-P
  Jeg likte badet kjempegodt og jeg kan virkelig si at et lite og litt eldre bad gjør seg MYE bedre med litt pene detaljer og ny maling! Da blir det nesten hyggelig å sitte på do, haha :-) Har mang en gang sittet på gamle små do som ikke er noe koselig og da vil jeg stikke av fort :-P

 3. Utrolig flott forandring! Du kan virkelig dette med interiør. Hvor har du fått tak i de «bildene» over toalettet?? Får så lyst til å pusse opp når jeg ser innleggene dine..

 4. Nydelig!! stor og lekker forandring! hvor er lampen fra og kan jeg spørre hvor mye dere gav for den? Tror denne hadde vært perfekt i den nye yttergangen vår :-D

  • Ja stor forandring på et lite rom? :)

   La ut et innlegg om lampen her for litt siden. Men den er fra skeidar og kostet 400 kr :) De har den på bohus, coop obs osv men der koster den mellom 700 – 1000 kr. Så lurt å sjekke prisen først ;)

   Mange har denne i gangen. Den er veldig flott. Jeg hadde da «brukt opp» denne lampen da den er i naborommet til gangen. Så da valgte jeg en lignende lampe (se under gang) med skjell. Den var også helt RÅflott!:)

 5. Vi valgte kvite store fliser på hoved badet og litt mindre på lille badet og har kvit innredning men eg liker de ikkje lengre. blei for kjedelig, kaldt og sterilt…forslag til pynt osv mottas med takk!! :)

  • Aaah hørtes jo veldig flott ut da!

   Ville nok innredet med varme farger da iallefall. Brun/beige hånkler og lys. Levende lys gir en utrolig varme! Og ikke minst gjør taklampa mye! Denne lampen jeg har brukt her tåler våtrom (mener jeg. sjekk det først!) Og den gir fra seg varme utover taket og veggene.. Så lampen har MYE å si :)

  • Ja det skjønner jeg veldig godt!:) Her er rommene vi bruker mest helt ok. Eneste er at det for det meste er furutak og lister (og dører og vinduer..) MEN det meste er lutet så det er veldig lyst og fint heldigvis. Jeg har begynt på rommene som vi ikke er aller mest i.. rett og slett for å «øve» meg før jeg begynner på huset hovedrom..:)

   Pluss at vi skal få pusset opp greit her så vi kan få ny takst på huset. Da begynner jeg på de rommene som ROPER «puss meg opp». Haha..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *