Matias er blitt en skikkelig «guttegutt» som helst skal kle seg i «lynet mcqueen», «dusty», «traktor», «gravemaskin» eller «lastebil». Selvom han ikke er like bestemt i klesveien som storesøstra vet han godt hva han liker og ikke liker.. Og når han får på seg klær han selv syntes er kule – ja da kan man se lang vei at han føler seg utrolig tøff..

Jeg var så heldig å vinne en av lukene i julekalenderen til den flotte bloggeren «Line Merethe» (herlig blogg som anbefales!!). Premien var en valgfri bukse og lue fra «Idas kreative kreasjoner«. Jeg trodde Matias selv ønsket et stoff der det var bilder av sykebil, poltibil og ambulanse. Men jeg tenkte høre med han først, før vi bestilte. Når han fikk se utvalget av stoff (som jeg viste han på skjermen) var han fast bestemt på at han ønsket traktor. Så da ble det traktor..

Og SÅÅ tøft det ble! Jeg digger settet, og syjobben er utrolig flott gjennomført. Matias er jo ganske smal rundt livet, så buksene har en tendens til å gli av ham. Denne hadde et godt strikk i livet og en god passform. I tillegg hadde den strikk ved bena, slik at buksen ikke gle ned under føttene.

Untitled Untitled1IMG_3218

Matias selv DIGGER at han har fått bukse og lue med traktor på!! :)

Jeg kan virkelig anbefale denne Ida kreative kreasjoner. Hun lager utrolig tøffe og gode klær med god kvalitet.
Og nei, dette innlegget er ikke sponset. Bare en anbefaling og et tips :)

Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *