Nå begynner ting å fikse seg igjen her ;) Macen har fått en skikkelig gjennomgang og er nå raskere og bedre enn noengang. Deilig! Objektivet til kamera har jeg nå ventet på i 1 mnd! Så det har jeg nå avbestilt og jeg kommer til å velge en annen butikk. Makan til lang leveringstid?

Nå som jeg har fått installert diverse programmer jeg trenger til macen prøver jeg meg på litt blogging igjen.
Her om dagen tok vi med ungene på en topptur. De ELSKER denne toppturen siden de kan se over den store brua, samt alle båtene. Det er en spennende sti med mye å oppdage og se på underveis.

img_4317-kopi img_4337

Ungene gikk i høyt tempo helt til toppen. Deilig at de har blitt såpass store at de kan være med på slike turer uten x antall pauser.

skjermbilde-2016-09-05-kl-23-26-50-1

bilde2

På toppen koste vi oss med niste og litt frukt. På veien ned stoppet vi innom dammene for å se på alle krypdyra rundt forbi. Ungene laget kakao (sølevann) og brukte fantasien til tusen. De prøvde slenghuska og syntes dette var veldig gøy!

bilde 

En herlig dag med de viktigste menneskene i livet mitt :) 

Del innlegget mitt

8 thoughts on “i’m at the top

  1. Nydelig dag. Kjekt å se du koser deg med familien din.
    Nå er gavekortet fra Obs kommet til meg. Hipp.hipp.. Gleder meg til å velsigne det videre.
    God høst til deg Veronica .
    Hilsen Lisa

  2. Så herlige bilder fra toppturer Veronika. Vi har og vært på topptur med gutta i dag. Fint vær men en heftig vind, men det er litt gøy og når vi nesten blåser av. Veldig bra at du er tilbake på bloggen igjen.

    Chris

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *