VI SKAL TIL KØBENHAVN!

Jeg gleeeder meg såå! Som sikkert noen her inne vet er en av mine beste venner helt sykt tiestofan! Og da mener jeg SYKT! På denne tiden for to år tilbake var jeg og Lise i Amsterdam på trance energy, og jeg skal si deg det tok av for Lise da Tiesto intok scenen. Da var tilogmed denne snuppa gravid. Hehe!


Forskjellsbehandling..

tillate.com tok bilde av oss!

På trance energy! Her møtte vi Lises kjæreste Øyvind og noen av vennene hans.

TIESTOOO

Og som kansje noen av de faste leserene har fått med seg ville jeg og Anne Elisabeth gi Lise en bursdagsgave hun aldri kom til å glemme. Nemlig billetter til innspillingen av tiesto sin nyeste dvd i københavn! Tiden passet egentlig litt dårlig siden det er bare to (!!) uker før bryllupet. Men hva gjør vi ikke for en hærlig jente som Lise? Så vi tre jentene drar med oss gutta og inntar København siste helgen i Mai!

Tiesto!

Meg og Anne Elisabeth har da bestilt billetter til hele gjengen. Så nå sitter vi å prøver å finne ut priser på fly/tog, hotell/leiligheter. Vi er litt i tvil om hva vi vil. Men regner med at det blir fly og hotell. Vi har nemlig funnet ett hotell som er rett i nærheten av parken (som tiesto skal holde sin konsert). En ting er sikkert. Jeg GLEDER meg! Det kribler i hele kroppen, bare av tanken. Ikke bare er han SYKT flink. Men bare det å være på en slik konsert er en opplevelse. Lyset, fyrverkeriet, lyden, stemningen.. Ja ALT!

Hmm, finner man noe her da..

Anne måler….


Jeg er LEI, mens Anne tar seg en dans med målebåndet

Har noen der ute erfaringer med hva som blir «billigst» når vi skal til København?

Del innlegget mitt

3 thoughts on “Tre og en halv mnd til….

 1. Sv: ja stemmer det!! Da veit du kanskje om jeg er blitt lurt å da? :p hehe

  Det skal jeg gjøre vettu :) jeg sitter å holder på med en liste nå over hva jeg trenger og ønsker meg :) Meeen, nå er det jo LilleGull som kommer i fokus en stund framover :) thihi Men jeg skal si ifra når jeg vil ha party :)

  Ja, og det er fine gaver man får også syntes jeg :)

  ___________

  Tiesto ja! For dere kommer ikke til å ha det knall mener jeg! åhh.. jeg vil åååå!! *skikkelig misunnelig*

  Dere får kose dere super mye, og hilse Tiesto fra meg :) thihi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *