Jepp idag har jeg vært flink og trillet laang laang tur.. Fikk mld fra min barselvennide Rikke som lurte på om vi var med på trilletur. Min andre barselvennide Kathrine ble også med :) Så kl 10.30 satte vi kursen mot Brevik. Nydelig vær og deilig med litt mosjon. Vi tok en kaffe (vann til meg! Liker ikke kaffe) og koset oss i solen med barna våre på Twende en stund. Når vi kom hjem igjen tok jeg en tur i banken for å snakke litt med saksbehandleren min. Hun ble jo igjen veldig oppslukt av lille Martine og tilbydde også å fotografere henne. Hun driver vist litt med fotografering også utenom. Så på noen av bildene hun hadde tatt av barna sine, og hun var virkelig flink.. Så tenker nok vi tar oss en tur til henne :)

Brevik

Vi var på visning på kvelden og kikket på ett hus på gravaåsen. Så vi får se hva som skjer. Kansje vi legger inn ett bud? :P Etter dette dro jeg på butikken og handlet mat og is som jeg tok med til Annie. Stakar lille Annie er syk, så da må hun sjemmes litt bort. Så det ble sjokoladeis med sjokoladebiter med sjokoladesaus over. Hehe. :)

Naam naam

Del innlegget mitt

3 thoughts on “Trilletur til Brevik

  1. Så koselig med en slik trille tur. Godt å få beveget seg og masse frisk luft :)
    Nå håper jeg det snart ordner seg for oss begge, så vi finner våre drømme hus, og til den pris vi vil.. Og ikke så mye over.. :P

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *