Idag 3 april er det faktisk 1 mnd siden jeg lå på fødestua og pressa ut lille Martine. Fødselen virker mer fjernt vekk enn noengang. Føles ut som en evighet siden. Alt jeg nå husker fra fødselen er bare positivt! :) Så det tar ikke lang tid før alle vonde minner er borte. Det er bare så virkelig verdt det. Jeg føler at den første tiden med Martine har vært helt nydelig. Føler jeg har kjent henne en evighet, samtidig som det har gått fort. Hehe. Vanskelig å forklare. Det er så morsomt å se utviklingen hennes. Nå begynner faktisk str 50 å bli for smått, og 3 pyjamaser ble for ett par dager siden lagt bort. Føles rart å allerede måtte legge vekk klær som er for små. Hun bruker nå store 50 str og små 56 str. Har ikke veid henne på snart 2 uker, og er derfor veldig spent på hvor mye hun nå veier. Men merker godt at hun er tyngre. Så regner med at hun veier rundt 4 kilo. Tulla vår er blitt kjempe flink til å holde hodet sitt. Hun har helt siden fødselen løftet det selv, men nå er det mye mer kontrollert. Hun smiler ofte, men har enda ikke fått smil som respons. Men merker på henne at det ikke er lenge til! Tiden flyr og jeg og Martine koser oss masse nå i barselperioden. Vi er mye ute på farta. Har ikke ro til å sitte inne en hel dag noen av oss. Hehe.

Koser seg i armkroken til pappan sin
Nydelige tulla
Ser på mamman sin

Er så spennede å følge med på alle vennene/bekjente som skal ha barn dette året. Noen har tilogmed termin om bare få dager. Føler så med dere alle sammen. Og dere har så utrolig mye å glede dere til. Morsrollen er bare rett og slett fantastisk!

Scrapping er jo noe jeg i det siste har begynt å prøve litt ut. Det er dyrt, og det tar laang tid. Men fytti så morro.. Og har man først kjøpt inn endel har man jo masse for alltid. Lise har blitt min faste scrappevenn. Vi har sittet dag inn og dag ut og scrappet album om snuppene våre de siste dagene. Så idag fant vi ut at vi hadde vært litt sløve med trilleturer, så vi tok oss en trilletur i Langesund. Det var koselig. Så ble det jo såklart scrapping etter det igjen. Veldig morsom hobby, som også er morsomt for Martine å se på den dagen hun blir stor. Sa jo at jeg skulle legge ut litt bilder av min første scrappetid, og det kommer her. Man kan nok se at jeg er en nybegynner ja, men merker at jeg lærer meg mer og mer for hver gang. Blir nok bedre etterhvert :)

Slik ser det ut etter en scrappedag. Haha
Forsiden på albumet

Bestevennene

Del innlegget mitt

4 thoughts on “Tulla 1 mnd + scrapping

  1. kjempe fin bok du lager! er ikke lett det der=) men blir fint om du får det til som du gjør!=) blir mer personlig enn bare et vanlig album liksom. NÅ er det ikke lenge igjenn! er skikkelig ekkel i magen osv . så nermer seg !;) kansje vi kan gå på tur sammen og seinere om du vil! det hadde vært koselig!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *