Ja, du leste riktig. Jeg er nå blitt konsulent. Jeg har lenge tenkt over dette, men har tenkt at jeg heller får se på det utpå nyåret. Men når jeg snakket med sjefa selv så fikk jeg ett såpass bra tilbud, at jeg takket ja nå med engang.

Jeg var hos hos min teamleder i ett par timer, der vi snakket om alt mulig som har med tupperware å gjøre. Fikk en haug med brosjyrer, tilbud, utstyr og tilbehør. Og jeg vet at siden jeg nå skal prøve meg på å ha noen party, vil jeg være en bra konsulent. En som er oppdatert og vet hva en selger. Så derfor gikk hele gårsdagen igår til å lese igjennom mye av informasjonen jeg fikk. Ja, det er mye å sette seg inn i, men jeg regner med at det går nok av seg selv etterhvert.

Her er min første bag som jeg fikk igår. Med masse info, brosjyrer, ting til gjester osv.. Til uka kommer nok en bag med masse demoprodukter. Jeg skal ikke betale noe for dette! Det er flott..

Grunnen til at jeg ville starte med tupperware er mange. Det finnes jo veldig mange forskjellige «partyer» ute å går. Mange selger ofte produkter man aldri har hørt om, eller som skal være så «myyye bedre» enn alle andre. Sånt fungerer rett og slett ikke. Men tupperware er noe som har vi vært av hauger med år! Omtrendt alle har hørt om det, omtrendt alle liker det og folk er interessert i produktene. Jeg har mye tupperware selv, og jeg kan stå for at produktene er bra. Det var alså derfor jeg selv var så gira på å få bli konsulent. Jeg mener at det nytter jo ikke selge produkter man ikke selv har erfaring med! Men dette har jeg erfaringer med. Så dette gleder jeg meg til!

Tupperware har så mye kjekt! Som eks denne på bildet. En hakker som hakker alt fra løk til nøtter osv. Alt du trenger å gjøre er å dra i den tråden som jeg trekker i på bildet og vips så går mange knivblader i full fart rundt inni boksen. Den er også tett slik at det ikke lukter osv når du skjærer løk. Mange slike geniale løsninger som ikke trenger strøm.

Hvor aktiv jeg kommer til å være, og hvor mange partyer jeg kommer til å holde får vi se på etterhvert. Nå har jeg jo såklart som mål å være ganske så aktiv, men jeg tar ting som de kommer! Det er jo mange fordeler med å være konsulent. Ikke bare tjener du penger på å ha partyer, men du får også tupperwareprodukter til en veldig rimelig pris. Man kan også være med på kurser og møter. Dette blir spennede..

Så om du vil være vertinne å holde ett kurs hos deg i eks januar, ta kontakt! Dersom du syntes jobben som konsulent høres spennede ut, ta også kontakt så kan jo du også høre litt om det..:)

I hele januar får ALLE gjestene som kommer på en demo en slik boks! Utrolig kjekke er dem..

Litt info om det å være «Vertinne». For der er det masse fordeler. Alt du har i oppgave å gjøre er å invitere gjester, holde huset åpent denne kvelden/formiddagen. Du er selv en gjest under demoen. Som takk får du en takkegave (ett produkt fra tupperware). Du får også en ekstra gave som blir større og større ettersom hvor mye du selger for denne kvelden. Jeg har selv hatt party for ikke så lenge siden, og jeg satt da igjen med en bakebolle med lokk, slikkepott, chef knivsett, smågaver osv. Alt dette hadde verdi på over 1000 kr! Så man tjener nokså mye på det.:)

Min mail: Veronikadoli@gmail.com

Del innlegget mitt

One thought on “Tupperware konsulenten Veronika!

  1. så morro at du har blitt konsulent snuppa! skal finne ut hvor mange jeg kjenner som er interessert i å evt, komme. og er interessen stor blandt kjente så kan du holde et party hos meg :)

    bra at du har funnet noe som du vil trives med :)

    ting er jo ofte hva man gjør det til selv:) jeg stiller gjerne opp på de partyene jeg kan. og skal sette av litt penger så jeg også kan kjøpe noe :)

    desember klem ra linn beate

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *