Ikveld hadde jeg som sakt fikset opp heimen, klar til tupperwareparty. Vi ble vel en gjeng på rundt 10 stk om jeg ikke husker feil. En god blanding av familie og venner. Min kjære Anncha har nylig begynt som konsulent, og jeg syntes hun klarte seg kjempe bra.. Gleder meg til fler slike partyer fremover snuppa. Jeg solgte for 7000 kr, og enda er det en bestillingsliste igjen som det mest sansynligvis er mye på! Så hu må ha gjort en god jobb ja.


Ann Jeanett. Vår hærlige konsulent..

Etter partyet ble det gjennombløt sjokoladekake og klippekrans. Det så ut som det falt i smak :) Så var ikke konditorkunnskapen min så gal alikavel. Hehe.. Vi koset oss til langt utpå kveld. De siste dro vel rundt halv tolv? Så en lang, men hyggelig kveld. Når partyet var ferdig ble det mye skravling og mye latter. Farmor som har laget pakkekalender til lille Martine lurte veldig på om vi hadde fått åpnet ballongene til Martine. Jada, det har vi. Kristoffer hadde åpnet dem og blåst dem opp sier jeg. Svigermor ler seg ihjel når hun ser ballongene han hadde blåst opp! For han hadde nemlig kun blåst opp halve ballongen. Så «nissen» som det skulle være hadde kun fått kropp, og ett bittelite hode på toppen. Vi hadde en ballong igjen som ikke var blåst opp, så den fikk Linn i oppgave å blåe opp på riktig måte. Når min kjære kom hjem, forklarte han seg med at den var jo helt umulig å blåse opp! For han hadde jo tross alt sett at den skulle blåses opp til en nisse altså! Hehe…. jada, jada…


Linn skal vise hvordan det skal gjøres..

Til venstre ser du hvordan ballongen egentlig skal være. Til høyre ser du de to ballongene som Kristoffer hadde blåst opp. Du ser kansje det hvite helt øverst på ballongen? Det er jo da hodet til nissen! Haha

Martine var såklart ett lite midtpungt, og underholdt hele gjengen med sine abligøyer. Nå har hun fått for seg at hun skal le på innoverpust, spesielt når vi hoster! Haha, den jenta der.. Ellers gikk det mye i hade og vinke med armen. Og siden Martine ikke sovnet med engang, fikk hun være oppe litt lengre enn vanlig ikveld. Noe de besøkende ikke hadde noe imot nei..

Her er det ei lita tulle som IKKE er trøtt nei.. Men å gjøre seg til er morsomt ja..

En hærlig kveld! Men savnet såklart Anne Elisabth! Stakar snuppa er syk.. Men vi tar de igjen senere vennen.. Var nettop innom siden hennes der hun hadde skrevet dette innlegget. Hærlig tid, og hærlig jente! Masse god bedring til deg svigersøster..

Gode, hærlige svigersøster og bestevenn.
Del innlegget mitt

2 thoughts on “Tupperware party

  1. Vi må ha en sånn en mimrekveld syns jeg ..deg og meg .. en lørdagskveld..sånn etterhvert:) Hadde vært kosli.. Sette på gamle sanger, sett på gamle filmer fra tidligere kvelder og dansa litt:)

    Hehe.. Så moro ut med tupperware party=) Dumt jeg ikke kunne komme:(

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *