I dag har vi hatt en nydelig dag! Nå kjenner vi at våren er godt på vei. Solen har stått høyt på himmelen og varmegradene har økt masse de siste dagene. Da er det bare å krysse fingrene for at dette forsetter! :)

I dag tok vi en tur til Åletjern (link). En helt fantastisk plass på Gulset. Jeg har aldri vært på denne plassen før, men Kristoffer har så og si vokst opp her. For min del oppdaget jeg en ny skatt. Så mye koselige plasser, slik at folk slipper å sitte helt oppi hverandre. Anbefaler alle som bor i område om å ta turen dit.

 IMG_4117

Kristoffers mamma og hans bror ble med på turen, noe som var veldig koselig. Jeg oppdaget at jeg ikke hadde noe bilde av svigermor fra turen (tror hun har lurt seg unna kamera denne gangen). Men hun var iallefall med! Hehe.

IMG_4076 IMG_4081

Ungene lekte ved vannet, kikket på småkryp, oppdaget en padde i vannet og hadde ulike leker. De matet ender og koste seg stort. En av endene skilte seg ganske mye ut med en kul sveis. Har aldri sett denne typen før?

IMG_4113IMG_4108

Vi grillet pølser og hadde det helt topp. På vei hjem kikket vi etter rumpetroll, men fant dessverre ikke dette denne gangen. Vi prøver igjen neste gang. For det er helt sikkert at dette ikke blir siste tur dit.

IMG_4084  IMG_4091  IMG_4119

Har du vært på Åletjern før?

Del innlegget mitt

2 thoughts on “Tur til Åletjern

  1. Har aldri vært der.. Mn ska jaggu sjekke det ut nå :D vi er stadig på «jakt» etter nye tur plasser så dette var fint :D ser ut til at dere koste dere også koselige bilder av fine folk :D <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *