Endelig kommer det en oppdatering fra denne fronten.. Våknet opp igår med feber, veldig sår hals osv.. Så utenom å ta vare på Martine og gi henne den omsorgen hun trenger har jeg ligget rett ut! Heldigvis kom dette mandagsmorgen, dagen etter vi kom hjem fra Danmark. Og nå skal dere såklart få en oppdatering om vår helg i København…

Fredag kl 16.00 kom maxitaxien å hentet oss. Anne, Lise, kristoffer og Sondre satt på i maxitaxien. Aleksander kom jo fra Oslo så han møtte vi på flyplassen. Var bare flaks at han fikk vært med! Flyet ble forsinket 10 min, og akkuart i det dem sa til oss at dem ikke nå kunne vente lengre så jeg Aleksander kom løpende rundt hjørnet. Aldri vært så lettet før… Så endelig satt vi på flyet alle seks. Med litt propper i ørene og stor tyggis gikk flyturen greit. Anne og Lise var jo hysteriske for at vi skulle kjøre fly med propeller på vingene..:P Etter litt tog og trikk kom vi endelig frem til stedet hotellet vårt skulle være..


På flyet


Så kjørte vi litt tog og litt trikk..

Etter en ganske så lang spasertur (vi gikk vist endel omvei..) kom vi frem til hotellet vårt som het «9 små hjem». Og etter litt rebus med papirer, dører og nøkler var vi endelig inne i leiligetene våre.. Dem var over all forventing! Ett stor leilighet med bad, kjøkken og gang. Også to store stuer med tre senger i hver. Da ble det ett jenterom og ett gutterom. Noe jeg tror gutta var ganske så enig i! Haha…

Guttas rom på venstre side, og jentenes på høyre..

Greit med eget jenterom.. GOSH. Alle kan vel gjette seg til hvor vi satt å spiste og hadde sosialt samvær. haha!

Vi slang oss ned på guttenes rom. Spiste litt mat og koset oss. Vi stellet oss litt før vi tok turen ut for å se litt hvorda København var! Dette var en syykt morro kveld. Endte opp med at meg og Kristoffer sto på en scene å danset! Når jeg gikk sto kristoffer fortsatt der, og ble vel der så og si hele kvelden. Haha. Og her spilte dem alt fra nymote musikk til gamle danske slagere. Alle sang og hoiet med, mens vi normenn sto der som noen spmtegn…

Lise tenkte hun skulle prøve ut med ny mote med en svart og en hvit sko.. snasent?

Oppvarming på hotellet. Nå var det feriie..

Jentene er klare for å dra ut..

Dagen etter dro vi til københavn sentrum. Vi gikk i shoppinggatene og stoorkoset oss. Lise var på en helt annen planet så hun dro til slutt tilbake på hotellrommet for å roe seg før kveldens konsert. Anne og Veronika derimot shoppet som noen galinger.. Naammis masse fine fine butikker der nede. Vi hadde jo mange planer om hvor vi skulle men vi rakk vel ikke mer enn 2-300 meter i shoppingata før det stengte.. Men vi fant heldigvis butikken «new yorker», og der brukte vi vel endel timer!! Hehe..


Anne og Lise gjør seg klare for shopping..


Jeg er klar for shopping!

Jentene!!:)

Kvelden kom og vi var klare for Tiesto!! Vi fikk litt besøk fra en annen normann også som hang litt med oss på hotellet før konserten. Da vi kom var det kø så langt øyene kunne se.. Men utrolig nok gikk det radig fort.. SÅ var vi inne. Slike konserter er bare syyyke! Livet som er i en slik stor park kan ikke beskrives, det MÅ oppleves!

Klare for tiesto!

Konserten..

Her kan dere se livet som var i parken!:

Søndagen kom, og flyet vårt gikk ikke før 22.40. Det vil si at vi hadde hele dagen på å finne på noe.. Vi ble derfor enig om å dra inn til sentrum for å kikke på tivoliet. Det var stort! Og masse morsomme ting man kunne gjøre der. Barna i oss alle kom frem. Vi var med på leker, spilte på instrumenter, prøvde utkledningklær/parykker, spiste masse snop, snakket med dyrene, tok karuseller osv.. Eneste ulempen var at det regnet, og det blåste. Noe som da er grunnen til at jeg har vært sjuk i noe dager.

Lise og Anne er klare for siste dag i Danmark


Kansje ikke rart vi ble våre og kalde i våre antrekk? Jeg hadde såklart en jakke utenfor dette. Men ballerina sko da… Siden vi hadde andre sko i kofferetn som var låst inn på togstasjon måtte vi bare nøye oss med det vi hadde på oss..


På tivoliet hadde dem egen Lisbeth Dahl butikk med lyskroner til bare 1000lappen!! MASSE annet fint.. Og såklart hadde dem masse kjærligheter og drops overalt..


Kjærligheten blomsterer i Køben…:)

Min bror og hans forlovede (min bestevenn..:)

Slik gikk lise hele dagen. Så ut som en skikkelig sigøyner. Med sjal og stoore øredobber. Kunne jo ikke bli vår i håret..


Litt dårlig vær forhindrer ingen i å ha det morro!! Alle gutta tok en skikkelig strofe utpå tivoliet. Lise kjøpte seg paraply fra Lisbeth Dahl, noe som så litt bedre ut enn sjalet!

Meg og Kristoffer tippa på en menneskefigur som syklet, og vant andre plass, en toblerone!

Jeg falt for en lyserosa lyskrone! GOSH…

Anne hadde vinnerlykken, og gikk for kua hver gang.. :)

En kamerat vi fikk på turen. Glad i karamell var han å!

Takk for en knallkoselig, morsom, spennede og innholdsrik helg. Dette må gjentas!! Minner for livet!

Bye bye :)

Del innlegget mitt

4 thoughts on “Tur til København

 1. ååååååååååå så ut som en kosleig tur :)

  men du venter spent på å få høre de sangene dine fra utdrikningslaget ditt jeg ;) ????

 2. ååååååååååå så ut som en kosleig tur :)

  men du venter spent på å få høre de sangene dine fra utdrikningslaget ditt jeg ;) ????

 3. Høres ut som en KNALL bra tur ja frøken :D
  Moro med slike venneturer,virkelig gode minner man kan ta med seg videre ;)

  Og du,masse god bedring til deg <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *