Martine startet opp med turn for et års tid siden. Hun syntes dette var veldig gøy, men jeg tror hun var hakket for liten til å klare å følge instrukser og være med på alt.. Hun slo seg fort vrang og nektet å være med på det alle andre var med på.. Derfor tok vi et lite opphold..

Når vi begynte i ny barnehage i høst hadde jo omtrent alle barna startet i turngruppen som Martine hadde gått i. Det ble jo litt snakk om dette i bhg, og derfor kom Martine hjem med et fast mål.. Hun ville begynne på turn igjen!!

Det var vanskelig å få til pga svømmingen til de begge. Det kræsjet.. Men dette halvåret har vi fått til å ha barna på svømming samme dag, slik at Martine kan ha denne dagen til turn..

Så i dag startet dem opp. Det var såpass mange som gikk der at gruppen var delt i to. Martine kjente en del i den andre gruppen også, men i hennes gruppe gikk to fra barnehagen. To på hennes avdl som hun har en del kontakt med..

Her er Martine med Thedor som hun hele tiden sier er hennes «kjæreste»..:) han går på hennes avdl.  Her ligger foreldre i midten mens barna går rundt å synger bjørnen sover.. 

Martine storkoset seg og det kom ofte noen store gledeshyl fra lille tulla vår!:) Nydelig..

Hun ville IKKE hjem, men vi fikk henne med til slutt, imot av vi lovet å komme tilbake neste uke.. Etter turningen dro vi alle 4 og handlet inn litt mat og en liten premie til prinsessa som hadde vært så flink på turninga. Når vi kom hjem var det kveldsmat før barna hoppet i seng…Og etter dette laget min kjære mann nydelig mat som vi koset oss med inntil filmen « Mr. Poppins Penguins» En superbra film som jeg anbefaler på det sterkeste..
Del innlegget mitt

12 thoughts on “Turnjenta!

  1. Turning er noe vi har planlagt at tulla vår skal begynne på også! Fantastisk måte å holde barna aktive og ikke minst sosialisere:) nydelige bilder av begge barna, så blide vettu <3

  2. Det er moro med unger ja. Mange meninger og mye iver. Det blir også flotte minner for dem når de får være med på aktiviteter som barn. Det husker jeg fra min egen barndom. 

  3. Så gøy :) Jeg gikk på turn selv når jeg var liten, kjempe gøy. 
    Når Sander blir større, og om han vil såklart, kommer vi nok til å dra på turn med han :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *