Her om dagen var jeg og Martine i butikken en tur for å handle inn litt helgekos! Siden vi ikke skulle ha så mye tok Martine den lille vognen som hun selv trilte. Å styre den var ikke alltid like enkel. Innimellom føyk både hun og kurven rett i en hylle eller vegg.. Underveis kikket hun ofte opp på meg og så hvordan jeg puttet varer ned i kurven hennes.. Og jeg observerte også at Martine prøvde å gjøre det samme innimellom, men ble stoppet av mor.. MEN da jeg kom til kassen og skulle betale så jeg en ting som ikke jeg hadde puttet oppi kurven.. Nemlig «Tv godt». Når jeg sto med den i hånden og skulle betale tenkte jeg tilbake på den tiden jeg selv fikk tv godt på lørdager.. En smule rørt ble jeg da jeg forsto at jenta mi har blitt så stor at hun nå selv plukket ut noe godt hun ville ha i helgen.. Så da ble den med også..

 Noen andre som husker denne posen?

Og når lørdagen kom fikk vi besøk av tante Anne.. Og før Martine skulle i seng, og før tante og mamma startet på prosjekt hårfarging koooset vi oss på sofan med snop, barnetv og litt tullball.. En ting er sikkert.. Martine er veldig glad i tanta si!!:)

 Hva lurer seg oppi denne posen da?
Tante og Martine er proppa av godis… Her ser dem spent med på barnetv..
Jenta mi er en skikkelig godterimoms..
Martine er glad i tante..
Hmm, er den kjærligheten til meg tru?

Nå er baggen pakket klar her… Batteriene på kameraene er ladet opp.. Nå sitter jeg kun å venter på at Rebekka skal komme. For om noen få strakser setter vi kursen mot Oslo. I dag skal vi nok kose oss med shopping og kansje noe besøk.. Og senere skal vi sjekke inn på grant hotell, og senere møte opp på premierefesten til unge mødre.. Og vi gleder oss veldig! Vi har såklart mange planer for morgendagen ogsåå..:) Jenter som ikke tar livet med ro..

 Ja, vi skal bare være borte en dag..:P

Sååå alle sammen: HUSK å se unge mødre på «fem» kl 21.00 IKVELD! Der kommer Rebekka!

Del innlegget mitt

3 thoughts on “«Tv godt»

  1. Åh, lørdagsgodt <3
    Så gøy å se når de små har sin egen vilje ;) De er så sjarmerende :P
    Så vil jeg bare få ønske dere lykke til i kveld :D Stor klem

  2. Namme hører lørdagen til ja ;) For liten og stor!
    Skjønne bilder av Martine og tante da.

    Kos dere i kveld :) Skal sitte spent å se på skjermen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *