I dag var jeg i følge menstermin 19 uker på vei ut i svangerskapet.. Jeg var veldig spent på hvem utregning de ville komme frem til etter UL. Med Martine ble jeg jo flyttet fra 5 mars til 26 mars. Men 3 mars bestemte denne jenta seg for å komme ut. Hun var grei i str, og ikke prematur, så alle regnet med at den siste termin var noe feil.. Pga dette hadde jeg litt panikk for å bli satt mye tilbake.. Men etter mange mål og undersøkelser ble jeg satt 3 dager tilbake, og det er akseptabelt. Så nå termin er nå 6 juni 2011. Kommer han ikke før tiden så rekker jeg kanskje å bli ferdig med eksamen også…

Min faste gynekolog er langstidssykemeldt, og vi fikk derfor vikar. Hun het Trine, og jeg har vært hos henne en gang tidligere da jeg var gravid med Martine. En utrolig hyggelig dame som brukte god tid på oss. Timen var kl 20.00 på kvelden, og vi var sistemann…

Siden livmoren lå foran babyen var det vanskelig å få gode bilder. Men hun gav seg ikke. Prøvde lenge, og sa ifra til oss at vi bare måtte si ifra om vi ikke hadde tid. ÅÅjoda, vi har all tid i verden svarte jeg da… Ingenting var mer fantastisk enn å ligge på benken å se den lille guttebabyen sprelle med armer og ben…

Trine gav seg ikke. Hun skulle ha ett 4d bilde der vi så NOE.. Hun ble ikke helt fornøyd, men her ser vi iallfall profilen til babyen. Pannen og nesetippen som stikker ut.:)

Som sakt brukte hun god tid.. Hun forklarte alt fra hvordan hjerte var bygd opp til hvordan babyen lå.. Og alt så helt perfekt ut. Ingen sykdommer å se!:) Det var 1 baby, og ikke to. Og det var en gutt. Hun spurte meg hva jeg trodde… Jeg har jo hatt en følelse på gutt, og hun sa at dette stemte. Og at hun var helt sikker. Hun viste oss fanten til lillemann og vi kunne vel igrunn se med egne øyne at dette ikke var noe jente. Hehe! Jeg skal også bli fulgt opp nøye på slutten av svangerskapet med UL siden jeg med Martine plutselig fikk veldig lite fostervann..

Nå gleder jeg meg til å ut å se på masse guttetøy og gutteting! For nå har jeg en goood unnskyldning til å handle inn masse nytt. For Martine har/hadde veldig mye rosa..:) Og denne gutten kommer nok til å få masse blått :D

Ellers om dagen begynner formen å bli utrolig mye bedre. Deilig å endelig kunne nyte det å være gravid litt mer. For de første mnd var bare helt grusomme.. Nå begynner magen å vokse, sparkene øker på og jeg nyter å være gravid. Jeg sliter en del med bekkenet og er en smule redd for at jeg har en begynnelse på bekkenløsning. Ellers blir jeg fort sliten, og har økt behov for hvile og søvn. Men utenom dette begynner ting her hjemme å gå som normalt igjen.. Heldigvis.:)

Min mage i dag. Trodde jeg var 19 uker på vei, men er heller 18+4 :)
Del innlegget mitt

13 thoughts on “Ul overstått, og vi får en…….

 1. Så koselig :D
  Gleder meg virkelig til å lese svangerskapsblogg igjen :D godt at formen har blitt bedre :)

  så må jeg tilslutt få ønske dere et godt nyttår

 2. Gratulerer igjen så mye <3 <3 Med prinsen i magen <3 <3

  Hipp hurra! Gelder meg til å bli bedre kjent med deg og følge deg vidre også i dette svangerskapet.

  Klem

 3. Gratulerer med prinsen :D Da blir kjernefamilien komplett!
  Blir nok gøy å handle inn til en liten kar,noe heeelt nytt og annerledes i hjemmet ;)
  Kos deg med handlingen mor!
  Godt å høre du er bedre og kan nyte dagene <3

 4. Åååå! Koselig med gutt! Tantungen min (gutt) har så mye kule klær.. Utrolig masse søtt! :D Absolutt en god unnskyldning til å kjøpe inn nye ting! :) Også så stor magen har blitt…! <3

 5. Så spennende med en gutt <3 Magen din har virkelig vokst Veronika – og godt å høre at formen din er bedre! Blir nok moro å kjøpe masse nye gutteting tenker jeg <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *