Sist jeg var innom Knerten & Karoline i Tønsberg oppdaget jeg de herlige ullsettene til barn. Jeg falt pladask! Og siden barna trengte mer ullklær til å ha under dress og jakke ble det et sett til dem hver. Ullsettet til baby/barn er også HELT fantastisk, men mine barn ble for store for denne størrelsen.

Som jeg skrev på søndag hadde jeg et stort ønske om å vise dere disse jakkene og buksene, og i dag ble det tatt med hjem fra barnehagen. For jeg syntes virkelig disse plaggene er SÅ flotte i virkeligheten.

PS: Rabatt hos Knerten & Karoline går ut i ikveld kl 24.00. Kode veronika20 gir deg 20% på hele nettbutikken, mens kode veronika50 gir deg 50% på rabattkurven. Les mer om rabattene HER.

IMG_3274 IMG_3285 IMG_3298 bilde1 bide3 bilde2

Del innlegget mitt

6 thoughts on “ULL ❤

 1. Herlige bilder =) Vi har det brune og rosa settet til de aller minste til Miriam på 13 mnd, og det er praktisk, lekkert og varmt =)

  • Ja stemmer! Rebekka og jeg var på Knerten sammen ;) Og da husker jeg hun kjøpte settet til Miriam i bursdagsgave? Kan det stemme?
   GOSH det var såå fint! Ønsket det selv til Martine, men det var kun små str. Men var igrunn på tide med noe annet enn rosa og lilla! Haha. Nesten alt her hjemme er i disse fargene ;P Sånn er det med en 5åring som vet hvordan hun vil ha det ;)

   • Ja, Miriam fikk det i ettårsgave =) Jeg bare elsker det settet! Både praktisk og deilig og varmt =)
    Jeg er så lei av rosa at jeg blir gal snart, hehe, så det var godt med noe brunt inn i garderoben. Har begynt å sy litt klær selv for det er jo «umulig» å finne jenteklær i «guttefarger» omtrent!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *