Idag har jeg og min kjære vært på ultralyd og sett tulla vår igjen. Å dette er helt klart ei jente! Så dette blir nok en liten Martine.

Thyra Giæver (som er min gynekolog) sprutet som vanlig magen min full av gele for å kunne se noe. Kaldt er det, kjenner tulla reagerer hver gang. Vi så med engang at hun lå med hodet godt nede i bekkenet. Pulsen min roet seg masse da. En av mine største frykter er å måtte føde med tulla i seteleie. Thyra sa at hun enda ikke var festet, men så lenge hun ligger med hodet ned nå, så kommer hun mest sansynligvis ikke til å snu seg. *krysse fingrene*. Hun puster jo ikke av seg selv før hun kommer ut, men vi så tydelig at hun trente som bare det. Brystkassa gikk opp og ned. Vi fikk beskjed om at hun så veldig frisk og rask ut, og at dersom jeg skulle få rier nå ville de ikke stoppe fødselen. Så kommer jenta vår nå vil hun være frisk og rask. Det er betryggende kan dere tro. Vi så bena og hendene sprellet og vinket så fint til oss på skjermen.

BPD (diameter av hodet, øre til øre) lå på 84,8. På ultralydskjemaet var dette nøyaktig på streken. Noe som er helt perfekt.

MAD (magediameter) lå på 91,2. På ultralydskjemaet var dette rett under streken. Veldig godt godkjent sa Thyra! :)

Tulla vår veide 2300 g, og mest sansynligvis vil hun veie ca 3500 g i uke 40. Noe som er helt perfekt :)

Her måler vi det store og flotte hodet

Her måler vi magen til tulla vår

Så var bare positive tilbakemld å få idag. Nydelig å få se jenta vår igjen. Å fytti så stor hun har blitt siden sist!! Så nå er det bare å vente til lille snuppa kommer.

Sånn ellers er formen grei og jeg nyter siste tiden med Martine inni magen min. Hun er veldig aktiv i perioder og viser stolt frem både rompe, hender og ben til mamman og pappan sin igjenom magen.

De siste par mnd har jeg slitet endel med pusten. Jeg har tenkt at dette skyldes graviditeten og mindre lungekapasitet, men har i det siste sliti mye, og har en viss mistanke om at dette kan være astma. Alle de jeg har snakket med sier at dette er symptomer på astma. Nå er jeg blitt kraftig forkjølet itilegg, noe som ikke gjør pustinga noe enklere. Så skal til legen til torsdag, så får vi se hva vi kommer frem til :) Bare det ikke går utover tulla vår så er det greit :)

2 uker til svangerskapspermisjonen begynner, men legen ville sykemelde meg de siste 2 ukene nå pga dette. Så da er det slutt på jobbinga. Det blir veldig rart tror jeg. Å ikke skulle jobbe på 1 år. WOW. Men tiden går nok alt for fort som de fleste sier.

Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *