Igår samles vi jentene hos Lisemor for å se unge mødre. Som mange sikkert har fått med seg skal jo Lise være med i serien :) Å igår var første episode der hun var med. Og vi jentene var jo også litt med da, siden vi var med da de skulle filme :) Vi satt alle klistra foran skjermen kl 21.00 og lo og lo og lo da vi så oss selv. Hmm, litt dumme så vi vel ut? Ble kansje litt fremstilt som noen litt fnisejenter :P Hehe. Meen meen. Morro var det vaffal! Gleder meg bare såå masse til å se på episodene fremover.

Her er Lise, Øyvind og Emma :) Den søte lille familien! Dette er fra dåpen til lille Emma

Søte dattera til Lise fikk jo lov til å være oppe litt lengre siden mamma skulle på tv! Og siden venninda hennes Martine kom på besøk. Må bare si.. Jeg har aldri sett 2 babyer som er så glad i hverandre som de 2.! Emma skal bort til Martine hele tiden, og blir helt vill dersom hun ikke får lov å ta på og nusse på Martine. Hehe. De er såå søte. Vi prøvde også ta noen bilder av de 2. Men da bestemte Martine seg for å sove! Og Emma for å være kålmark. Så enkelt ble det ikke. Men fikk noen bilder!

Ellers blir det mye blogging om det nye lille familiemedlemet om dagen. Det er jo for det meste det eneste jeg gjør og opplever om dagen. Være med henne, og oppdra henne. Og det er bare såå deilig. Nyter hver eneste dag! Er glad i den lille familien min jeg

Del innlegget mitt

2 thoughts on “Unge Mødre

  1. Så koslig:) Fikk med meg unge mødre (som alltid, hehe).. Og det var jo morro:) Syns dere tok dere bra ut jeg :D ;)

    Så gøy å se bilder fra Martine, hu er jo så nydelig:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *