Da var første sesong av unge mødre vist på tv! En super koselig kveld og veldig koselig mennesker.. Hærlig er dem alle jentene som er og skal være med :) Vi dro videre til en annnen premierefest og koset oss litt der.. Og nå fortsetter vi jentene på ett av hotellrommene her på grant hotell..

En liten sniktitt av kvelden.. mer kommer…

Del innlegget mitt

3 thoughts on “Unge mødre fest :D

  1. Jeg vil ha kanal fem jeg åååå!!! ble skikkelig skuffa… hadde håpet det kom på en av kanalene jeg hadde.. men så fantj egu t i går at den gikk på fem.. ble skikkelig lei meg.. jeg har jo gledet meg sånn til å følge med…! så spørs om ikkej eg må diskutere dette med min kjære.. ;) ser ut som dereh ar det kjempe fint i oslo. gleder meg til å lese videre^^

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *