//Samarbeid – med egne erfaringer

I fjor testet vi ut regntøy, sydvest med for, regnvotter med fleecefor, ulltrøye og ullbukse fra Kattnakken. Jeg var veldig spent på å prøve ut dette merket, da dette var nytt for meg. Nå har vi brukt produktene i over 1 år, og vi er utrolig imponerte! PS: Får at flest mulig skal få muligheten til å teste ut Kattnakken skjuler det seg en liten godbit til dere lengre ned i innlegget.

h-600x445

Bak det nye norske klesmerket for barn, Kattnakken, finner vi, Silje Vatne Ersland – norsk gründer, fotograf og designer. Produktspesialist på design av barneklær, hovedsakelig uteklær. Silje har vært produktutvikler for flere anerkjente aktører som b.l.a. Troll Company, Reflex og Ugly Children’s Clothing. Hun har over 10 års erfaring med produksjon, design og videreutvikling av barneklær. Og nå har hun endelig tatt steget ut å laget sitt eget merke, Kattnakken.

Siljes motto er: “Barn skal ha det gøy i klær jeg har designet”

”Produktene fra Kattnakken er designet på barnas premisser og et løfte om å lage klær barn vil trives i. Klærne er behagelige og lette å være aktive i, de skal ikke hindre barnet i dets utfoldelse og lek.” Dette er Kattnakkens filosofi, og her er det virkelig tenkt på alt, ikke nok med at plaggene er laget i godt uttestede kvalitet, men det er også utstyrt med alt av tekniske og funksjonelle løsninger som skal til. For å si det enkelt: Det er lett å se at dette er noe designeren kan og har gjort før.

Kattnakken
Sist jeg var i Oslo dro jeg innom kattnakken, slik at jeg fikk hilse på herlige Silje. Den dama er bare helt rå! Og en vanvittig stor inspirasjon. Hun har satset alt på drømmen sin – nemlig å designe barneklær. Og med den lange erfaringen hun har, så sitter hun med vanvittig mye kunnskap. Jeg vet at det har krevd mye jobb, lange dager og netter, tårer og slit, MEN hun har fått det til! Kattnakken er i stor vekst om dagen! 

Tidligere erfaring

Regntøyet har virkelig overgått mine forvetninger, og vi har fått mye god tilbakemelding på disse. Hver gang jeg kommer i barnehagen og ser en hvit pose etter en annen hengende på barnas skap blir jeg gledelig overasket over at våre barn ikke har noen. Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg kom hjem med en pose våte klær (og jeg har en treåring som bor i vanndammene). I perioder det har regnet som værst har våre barn vært en av få skap som ikke har hatt våte klær hengende i poser. Det er virkelig helt utrolig! Ulltøyet har vi også hatt svært god erfaring med, og jeg har nettop fylt på med mer ulltøy og ikke minst ulltruser til barna! Silje sa noe til meg som jeg ikke hadde tenkt over tidligere: Ull skal jo som de fleste vet ligger innerst mot huden. Men hva med de stedene trusa dekker? Der vil jo ikke ullen ha maks effekt? Så derfor sier jeg JA til ulltruser til barna som elsker å sitte i kald snø og våte vanndammer.

bilde51-600x443

Vinterklær

Nå som vintersesongen melder sin ankomst var jeg ikke i tvil om jeg ønsket å teste ut mer fra kattnakken! Jeg tok selv kontakt med Silje på nytt i år, for dette er et samarbeid jeg har vært ekstremt glad og privligert over å ha. Så i år tester vi ut vinterdressene, balaklava, pannebånd og vintervotter. Pannebåndet og balaklavaen har vi brukt mye allerede, mens vinterdressene har vi såvidt begynt å bruke.

Pannebånden har herlige «ører» og kattnakken sitt kjente kattefjes på, noe ungene syntes er veldig spennede. Og det beste av alt – Kattefjeset er refleks! Pannebånden har fleece, slik at det fint kan brukes nå som det er kaldere ute.
Balaklava er et MUST på vinteren. Den dekker ører, hode og hals og passer på at ingen kulde slipper inn. Kattnakken sine balaklavaer er laget slik at de former seg etter barnas ansikt når du tar dem på. Helt genialt! Her har Silje designet en balaklava som passer til alle – uansett hodeform. Stoffet er også laget av 50% ull, og er mykt og godt å ha på. Her også er det god refleks på katteansiktet. Det er ikke mange luer som har refleks på seg! Men det er jo så viktig?
Vintervottene er gode og varm – med et mykt for. Tommelen er lett å finne (dette er ofte et STORT problem på vintervotter), og selv 3åringen klarte fint å ta dem på helt selv. Vottene har glidelås slik at det blir enkelt å ta av og på og at evt at en voksen kan hjelpe baby/barnet med å plassere tommelen. Tommel og håndflate har forsterkninger, slik at det blir enda lettere for barna å gripe. Igjen! Refleks her også. Silje har tenkt på alt..

Untitled1

Vinterdressen

Vinterdressen er virkelig en genial oppfinnelse. Det er lett å se at Silje har brukt all erfaring og kunnskap hun har samlet seg opp etter 11 år i bransjen, til å lage den perfekte vinterdress. Hun har tenkt på alt – og satt sammen en praktisk, varm, myk og vanntett vinterdress. Jeg kunne skrevet SÅ mye om vinterdressen, men for å holde det mest mulig oversiktelig har jeg laget en liten oversikt over hva jeg ser på som «fordeler» med denne vinterdressen.

IMG_0992
* Avtakbar hette og pels

IMG_2054
* Høy slitestyrke og vannsøyle på 5000 mm (like god som testvinneren). Og husk at slitestyrken har like mye å si som vannsøylen! 

IMG_1017
* Tapede sømmer

 IMG_0916
* Justerbare fotstrikker som er ekstra slitesterke

Untitled1
* Regulering i livet – god passform. God bevegelighet for barna

IMG_0954
* Refleks på armer og ben

Untitled
* Pulsvarmere med tommelhull – GENIALT om ungene ikke ønsker å ha på votter

Untitled3
* Et lekent design som ungene vil elske

– Første dag med snø her hjemme ropte 5åringen ut: Jaaa, endelig skal jeg få lov til å bruke kattedressen min!!

Erfaringer fra andre:

Kattnakken vokser og vokser! Fler og fler ønsker å bruke Kattnakkens produkter, og salget øker for hver månede. Barnehager skryter produktet opp i himmelen, og kjente butikker som babyshop har tatt inn produktene for salg i sine butikker. Snart åpner også en butikk i Oslo, der Kattnakken vil være noen av hovedplaggene som kommer for salg. Flere og flere tester – og med det blir dem faste kunder.  

“Sønnen min er den eneste i barnehagen som har holdt seg tørr i vinter og til nå i vår. De i barnehagen var super imponert over dressen. Og dressen er like fin etter 4 måneder i bruk” Mamma til Leander 4 år

“- 20 garder, men gutta holdt seg varme” Håvard pappa til to

«Hun rullet rundt i sølepytten, og var like tørr» Mamma til jente 3 år

«Vi så det med en gang at dette var en slitesterk dress i forhold til andre på markedet» Butikkansatte Babyshop Stavanger

Rabattkode

Har du lyst til å teste ut Kattnakken sine vinterdresser i år? Jeg har vært så heldig å få lov til å dele ut en rabattkode til mine unike lesere frem til torsdag! Silje har virkelig vært gavemild denne gangen, og gir dere derfor 25% rabatt på HELE nettbutikken! Det er ikke ofte hun har dette, så her kan man gjøre et godt kupp på enten regndress, regntøy, luer, votter, parkdresser, ulltøy osv.

Kode: Kattnakken
Rabatt: 25% på HELE nettbutikken <– Link
Varighet: Torsdag 13 november.

Håper rabattkoden kommer til nytte, og at flere tør å ta steget ut for å prøve et nytt merke! Det var virkelig en terskel for meg, men jeg er SÅ glad jeg gjorde dette. Gi meg gjerne en tilbakemld på hva du syntes om produktene til Kattnakken enten her i kommentarfeltet eller på mail: veronikadoli@gmail.com

IMG_1077

Del innlegget mitt

10 thoughts on “Ungenes favoritt

  1. Hvorfor må alt være enten rosa eller blått? Det gjør dessverre at jeg ikke får lyst til å prøve dette merket.

    • Hehe. Da kan du glede deg til neste års kolleksjon. Der snakker vi maange knæsje og kule farger! Blandt annet gul.. Det skal jeg ha til min datter ;) likte godt at disse dressene var grå jeg, og ikke helrosa ;)

    • Martine er høy for alderen, husker ikke nøyaktig. Men bruker 122- 128 ca til vanlig. Disse var nokså store i str så hun fikk str 116. Passet helt perfekt ;) hun bruker ikke mye i 116 lengre, så vil si de er store i str ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *