//Samarbeid

For en liten tid tilbake kom jeg tilfeldig over en instagramprofil av ei jente som sydde helt nydelige klær! Jeg ble betatt fra første stund, og bestemte meg for at HUN ønsket jeg å bestille noen unike klær fra! Kort tid hadde hadde jeg lagt inn bestilling på heldresser til begge barna. Jeg kom med mine ønsker, men hun satte prikken over ièn på dem, siden hun har litt mer erfaring på slikt enn meg. Dressene ble virkelig HELT etter min smak og stoffet er deilig. Ungene vil helst gå med dem hele tiden, så de er tydeligvis utrolig gode å ha på.

_MG_1466_3972 _MG_1471_3977 Untitøled

Stoffet vi valgte var et nokså tynt stoff, slik at de kan bli brukt fremover nå mot våren/sommeren. Ofte er jo slike heldresser tykke og for varme mot sommeren. Dressene er utrolig gjennomført, og hun har virkelig gjort et nøye og korrekt stykke arbeid. Jeg beunderer virkelig mennesker som klarer å sy slike skatter utifra sitt eget hode!

_MG_1482_3988 Untiktled Untitled Untitlked Untitlæed

Jeg har allerede flere bestillinger inne, og jeg gleder meg UTROLIG mye til å vise dere neste prosjekt vi holder på med om dagen.

Jeg har snakket mye med denne herlige jenta, og hun ønsket å gi ut en heldress til en av mine lesere! Legger du igjen en kommentar i dette innlegget er du med i trekningen! Husk å skriv inn din emailadr. Ønsker du å øke vinnersjansen kan du trekke flere lodd. :) Husk å skrive hvor mange lodd du har valgt.

1 lodd: Legge igjen en kommentar
1 lodd: Følge «Made By H» på facebook
1 lodd: Følge «Made by H» på instagram

Vinneren får selv velge farge og str på dressen! Vinneren trekkes om en uke – torsdag 17 april.

Del innlegget mitt

58 thoughts on “Unikt og personlig *Giveaway*

 1. Nydelege barn med flotte dressar :)
  Eg er ein ivrig følgar av Made By H både på facebook og instagram.
  Så 3 lodd på meg :) Håper på vinnarlykke :)

 2. Liker made by H på facebook, følger mady by H på instagram og med dette innlegget kommentert så da ble det 3 lodd

 3. Kjempefine dresser:-)
  Har tatt 3 lodd, med kommentar, likt på facebook og fulgt på Instagram! :-) Krysser fingrene:-)

 4. For noen nydelige dresser :)
  Jeg ønsker også og delta, men kun ett lodd da jeg hverken er på face eller insta… Krysser likevel fingrene for vinnerlykke!
  God påske :)
  Cathrine H

 5. Så utrolig skjønne! jeg vil veldig gjerne være med i trekningen og satser på 3 lodd :)
  Likt på FB og føler på Instagram :)

 6. Jeg vil gjerne være med i trekningen. Følger på instagram og liker på Facebook. Derfor blir det 3 lodd:)

 7. Jeg vil gjerne være med i trekningen:) følger på instagram og liker på facebook:) derfor blir det 3 lodd:)

 8. For noen fine heldresser, og ikke minst unger! :)
  Liker «Made by H» på instagram, og kommentar, så to lodd på meg!

 9. Synes dressene bare var helt nydelige. Så legger selvfølgelig inne med tre lodd. Følger både på face og insta :)

 10. Så utrolig nydelige! Jeg elsker sånne heldresser og ønsker en sånn til gutten min.
  Jeg følger madebyh både på face og instagram. :)

 11. Så utrolig fine dresser! Slik ønsker jeg meg virkelig til min lille sønn som fortsatt bor i magen!:) Enig med det du sier at nesten alle sånne dresser er så tykke, så det hadde vært deilig med en tynn for å bruke nå i sommer:) Deltar helt klart med 3 lodd! Selv om jeg aldri vinner noen ting :) Heldig er den heldige her!

 12. Jeg ønsker gjerne å være med i trekningen på de nydelige dressene:) hadde vært super til min kosegutt på 4 år:) blir med på tre lodd jeg og føkger både på insta og face:)

 13. Jeg vil gjerne vinne en heldress! :)
  Jeg følger made by H på Facebook og instagram :D Krysser fingrene!! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *