Ja, når en kun ligger her på føden så kan jeg o informere dere litt om hva som skjer..

Da vi kom tilbake fra Herkules fikk vi lagt oss nedpå og vi sovnet.. Deilig å kunne få roet oss litt. Har vært utrolig kvalm, svimmel og hatt hodepine idag, noe som nok kommer av den lille søvnen. Når vi våknet tok vi oss noe mat og jeg kjente energien kom tilbake! Deilig å føle seg litt bedre..:)

Jeg hadde noe jeg ikke helt viste var rier eller ikke. Men det bygde seg opp som rier og var jo ikke akkurat godt. Men jeg vet at rier er voonde, så jeg tenker at dette kan jo ikke være rier..

Når klokken ble 17 kjente jeg frustrasjonen kom.. Ingen jordmor hadde snakket med oss siden vi kom inn kl 8.30.. Og jeg følte i grunn vi ble litt glemt. Ja, det er jo mye på føden i dag.. Men en liten update og kanskje en hei fra det nye vaktskifte ville vært greit.. Jeg ringte på, og jordmoren som kom kjente ikke noe til meg.. Så hun skulle sende inn en annen. Det gikk to timer, men ingen jordmor kom.. En barnepleier kom inn litt senere med en naboseng, og hun så da at jeg satt med litt tårer i øynene. Hun spurte meg så fint hva som var galt.. Da brøyt jeg sammen…

Jeg fikk hulket frem at jeg syntes det begynte å bli tøft å kun ligge her å vente på noe en gruer seg til.. Nemlig en fødsel. Ikke har jeg fått noe informasjon, ikke noe update. Ikke har noen kommet å spurt hvordan formen er, hvordan lillegutt har det.. Og grunnen til at jeg ble lagt inn var jo pga lite fostervann..? Den snille barnepleieren hentet jordmoren som hadde ansvaret for meg.. En hyggelig dame som satt seg ned å brukte god tid på å forklare.. Hun beklaget så mye, og sa at det var satt opp en samtale med meg, men at den hadde blitt glemt pga pågangen..

Jordmoren sjekket meg på ny, og til vår store glede hadde jeg nå 3 cm! Da har jeg faktisk hatt noen rier som har gitt litt effekt.. Jordmoren forklarte at dem ikke kunne gi meg modningpille da både jeg og lillegutt trengte ekstra observasjon og overvåkning etter den var satt. Sånn for å se hvordan lillegutt reagerte osv. Og nå hadde dem så mye å gjøre at dem ikke kunne følge meg så godt opp. Men hun sa at dem mest sansynligvis kunne sette en pille ikveld. Hun gav meg høyere skår enn tidligere idag, så KANSKJE.. Ja kanskje vi kan gå rett på «å ta vannet»..

Hun reiv og røsket på ny og takene kom på nytt.. Da var det bare ut å gå.. Vi gikk en liten tur, kjørte en tur på dumplette vei og spiste is..  Jeg får tak i  ny og ne, og håper dem snart bygger seg skikkelig opp.. Jeg vil ha VONDT! Haha..:)

Snart skal jeg få besøk av legen, og det blir spennende å se hva han sier :)) Håper virkelig det skjer noe ikveld, så jeg slipper vente til imorgen..

Del innlegget mitt

11 thoughts on “Update..

 1. Gratulerer!! På selveste bryllupsdagen!! :-) Vi har også bryllupsdag i dag, og hadde termin 6.juni, men vår lille Simen valgte å komme for akkurat en måned siden, 19.juni :-) Kos dere masse med det nye familiemedlemmet! Tiden er så herlig nå!!

 2. Huff! Dette hørtes dårlig ut!! :( De må jo sørge for å ha nok folk for pokker!! Du har jo gått lenge nå, så noe må jo skje snart!! :(
  Venter spent på enda mer fremgang! :) Jeg holdt på i 17 timer en uke før tia, kanm ikke tenke meg hvordan det er å holde på så lenge så langt over tia! Tålmodigheten min hadde tatt slutt for lenge sia! Du er tøff! :D

 3. Heihei :)

  Håper det har skjedd litt mer nå!
  Fikk skikkelig flashback til min egen fødsel når jeg leste dette… IKKE bra behandling av en som bare går og venter på noe man så klart gruer seg til og er ekstremt spent på!! Håper de tar seg sammen der på fødeavd. din, snuppa!

  Lykke til iallfall!! Og så må du si ifra til de på avd hvis det er noe du ikke er komfortabel med, vettu!

  Klem

 4. Huff, så dårlig behandling! :( Kjenner jeg blir så oppgitt. Alltid settes det skyld på «stor pågang»! Kjenner jeg blir forbannet på deres vegne! Håper dere får bedre oppfølgingen videre!

  Lykke til vil videre! Hurra for 3 cm!! :)

  Klem :)

 5. Hei! Jeg er stadig innom og følger spent med. Nå håper jeg det kommer en liten babygutt snart! Lykke til, jeg vet sånn halvveis hvordan du har det. Det du forklarer minner meg litt om min fødsel. Jeg ble tilslutt satt i gang med modningsgel og når fødselen først begynte, gikk det i rykende fart. Håper det samme skjer hos deg :-) Klem fra meg!

 6. uff da jenta mi :/ tenker masse på deg! uansett hvor stor pågangen er på føden, må de jo gjøre sli kat det blir bemanning nok til å ta imot de som skal føde!

  Men er bra at det har blitt litt fremgang også midt oppi all frustrasjonen,så håper jeg du får GOD oppfølging og informasjon videre nå. så blir det spennende å se når lillegutt kommer! <3 følger spent med. tenker masse masse på dere! <3 glad i dere. klem Fra oss

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *