Ja, i natt ble det ikke mye søvn på meg gitt. Jeg fikk jo IKKE sove.. Enda jeg var kjempe trøtt. Jeg gruet meg ikke til idag, så tror ikke det var derfor. Jeg var kansje heller litt spent og ivrig? Vell, når jeg endelig fikk sove var det bare å nyte dem ca 3 timene med søvn før det var opp kl 06.00. Deilig å ha litt tid på seg.

Jeg dro på jobb (begynte kl 07.45). Gikk sammen med en arbeidskollega i dag, siden det er en stund siden jeg har vært der nå. Vi har fått endel nye brukere, så greit å oppdatere seg litt. Til de som ikke har fått det med seg så jobber jeg i hjemmesykepleien. Og hvordan har det gått i dag? Jo, fantastisk! Helt nydelig var det.. Var kjempe deilig å møte kollegaene og brukerene igjen. Jeg har rett og slett bare koset meg på jobb i dag, og var nesten skuffa når dagen var over 14.45. Allerede? Imorgen skal jeg på kveldsvakt og det blir kjempe koselig. Kveldsvakter er alltid så koselige..

Mamman min er hjemme igjen!

Okey, det var veldig deilig å se min lille solstråle igjen da jeg kom hjem fra jobb! Hun lurte fælt på hva alt det som hang på kittelen til mamman sin var. Ett navnskilt, en penn, en klokke osv… Er det ikke nydelig når man kommer inn døra og ser at ens barn lyser opp og smiler fra øre til øre da hun får se deg!

Jeg har fått noen spm om Martine har fått barnehageplass. Det har hun ikke nei.. Vi har søkt, og håper på å få en plass. Men vi får nå se! Akkuart nå er pappan hjemme i perm (noe som kansje også gjør at jeg blir mer trygg når jeg er på jobb). Permen hans er ferdig i slutten av desember. Etter dette får jeg bare prøve å jobbe litt ettermiddager og helger så pappan kan være hjemme. Og kansje familien stiller litt opp dersom jeg må jobbe formiddager. Det går nok på en måte skal dere se.

Etter jobb var det hjem å spise før vi dro avgårde på babysvømming. Deilig å komme hjem til middag. Og også til ett ryddig hjem. Ja, nå er det mannfolka sin tur her! Tror kansje min kjære innså at det er en ganske full timeplan når han er på jobb med rydding, vasking, pakking til evt babysvømming, matlaging osv. Mange som ikke innser hvor mye vi egentlig gjør før de blir satt i samme situasjon selv. På babysvømming gikk alt kjempe bra. Deilig å kunne være med på den siden jeg slutter på jobb før den begynner. Etter babysvømminga var det drømmehagen på tv før Martine fikk litt kveldsmat og fikk lagt seg.

Her sitter Martine på fanget mitt med bena i kryss og er klar for drømmehagen på nrk super!

Se så blid hun blir når drømmehagen begynner da. Til vanlig pleier hun å hyle å le å synge med. Men her var hun litt trøtt..

Dette er spennede, rett og slett. I dag har vi ikke så mye ork til å synge med. Men følge med orker vi!

Mens Martine så på drømmehagen tenkte jeg med meg hvor deilig det var å være litt aktiv igjen. Med jobb, babysvømming osv. Å ha litt å gjøre er deilig. Jeg var egentlig ganske overaska over at jeg ikke var mer sliten enn hva jeg var.. Det skulle jeg ikke tenke for mye på før jeg var inne i drømmeland. 3 timer senere våknet jeg på sofan. Oiiii! Jaja, sånn er det når en ikke er vandt til å jobbe.. Kristoffer hadde vært snill og lagt Martine og ryddet litt her. Gode gutten min!

Del innlegget mitt

2 thoughts on “Ut i arbeidslivet

  1. Hehe.. Martine følger med da:p
    Når vi får oss hus så kan jo Martine sove hos oss åsånn :D Så kan dere jobbe så mye dere vil!:p hehehe… Gleder meg til å få hus og en plass egnet for barn så mine tantebarn kan komme å lage snømann åsånn i hagen! :p

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *