Nå må jeg si jeg begynner å kjenne at våren kommer. Det er jo såå nydelig! Og ikke minst kunne være ute å trille turer med Martine i vognen. Er deilig med frisk luft + litt mosjon for å komme seg litt i form igjen. Må bare si jeg elsker å gå turer. Spesielt nå som jeg har ei lita en å trille turer med! Jeg har vært masse ute å gått turer i det siste. Med den ene og den andre.

Igår var jeg å gikk tur med Anncha og hennes nydelige datter Leah Victoria

Dette falt godt i smak hos lille Leah. Se så fornøyd

Martine syntes det var best å ligge å kose seg i vognen

Etter turen dro vi hjem til Anncha og koset oss litt der, før vi tok turen hjem. På kvelden dro jeg og Martine på besøk til tante Annie der vi koset oss med sjokolade fondy + frukt. Ikveld kommer unge mødre igjen, og jeg gleder meg som en liten unge!! Skal ut å gå tur idag med Lise. Hu må psyke seg opp til ikveld for da kommer hun på tv igjen! Hahha.. Er artig det..

Idag er det faktisk 2 dager til min termin. Hehe. Tenk at lille Martine skulle vært i magen enda da.. Det er rart det. Store jenta.. hehe. Eller store og store.. Hun legger godt på seg om dagen. Nå veier hun hele 3730 gr :) Gått opp 1 kg siden vi dro hjem fra sykehuset. Helsesøster var godt fornøyd med det, siden hun hadde/har litt å ta igjen.

Keep my world clean! Jenta vår er miljøbevist allerede ja.

Ha en strålende dag alle sammen i det nydelige været 

Del innlegget mitt

6 thoughts on “Ut på tur, aldri sur

 1. Hehe jaa. Jeg og tenkte at jeg burde vente.. Men hadde jo egentlig veldig lyst på barn. Så var vi ikke så nøye med prevansjon å da ble jeg gravid. Å fytti å glad jeg er for det nå! Hehe. Er glad jeg ble mor nå. Føler meg så klar for det!!:D:D Gled deg masse. Det er bare såå deilig..

  Hu er super snill. Sover hele natta. Våken ca hver 3 time for mat også sovner hu igjen. Sover i vognbaggen selv hele natta og. Det er deilig. Jeg la genseren min som jeg har gått med samme dag oppi der, og etter det er det helt ok å ligge der. hehe.

  Haha unge mødre ja! Hoho!! Er så artig å se Lise på tv. Å spess med magen <3 hehe

 2. Så koslig å lese om hva dere gjør om dagen:) Gleder meg til den dagen min kommer<3 Men, vil nok kanskje vente litt, men må si jeg blir veeeldig baby syk av å lese om dere:) Hvordan er dte med lille tulla, sover hu om natta å sånn;) Hu er rett og slett nydelig Veronika ;) Men, nå er det unge mødre på tv:D:D
  Klem Camilla :D

 3. Hehe koselig at det er spennede å lese om!:) Ikke alle som syntes det vettu. Jaa det er så deilig å ha ei lita tulla og kose seg med :) Bare gled deg..

  Jepp stemmer det. Hehe en av bestevennene mine er med. Hu Lise :) Hu har egen blogg hu å. Min lille Emma heter den. Du ser link på siden min her!:)

 4. Så moro å høre at alt går bra med dere:) Også er det så koselig å lese om hva dere gjør om dagen,gleder meg til den dagen jeg selv har en liten jente/gutt å passe på:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *