Okey, nå kjenner jeg at å være gravid begynner å bli litt tungt.. Jeg har hele tiden sakt jeg skal nyte tiden, og det gjør jeg virkelig.. I dag har jeg sittet å tittet på magen som har beveget seg baare det! Filmet litt og prøvd å laget litt minner av mine siste dager som gravid..

MEN det begynner å bli tungt.. Formen er ikke akkurat stigende om dagen, og da blir ting litt tungt. På lørdag har jeg bursdag, mandag får jeg muntlig eksamen og onsdag skal den fremføres. Så jeg må si jeg i tillegg begynner å bli litt spent på når lillegutt kommer. Mange mener vel at kanskje det beste nå hadde vært om lillegutt kom etter eksamen. Men med denne formen som er nå, blir det tøft med en eksamen..

Så derfor begynner jeg å håpe på en fødsel snart.. Og det i grunn litt deilig. For når man er litt «lei» og håper på fødsel, betyr det jo også at man føler seg klar. Og for å være ærlig har jeg ikke følt meg så veldig klar før den siste uken. De siste ukene der man  bare går å venter er nok til for at man nettopp skal få forberedet seg og klare å holde ut de store smertene som skal komme.. For da er man så klar at man bare vil bli ferdig..

Så for første gang skriver jeg det her på bloggen: JEG ØNSKER MEG RIER I KVELD..:)

Selvom kjerringrådene ikke har noe bevist effekt fortsetter vi å prøve.. Så nå holder mannen på med risgrøt, og jeg er en smule bekymret over kanelforgitning ikveld siden han begynner å bli utålmodig nå. Haha.. Resten av kvelden skal nok også brukes på litt sterk mat og trappegåing. Og hvem  vet hva som kan skje etter det..? Haha.. Jaja, nå prøver vi alt..:P Og kommer han ikke nå, så får han bare være så bestemt å komme når han vil.:)

I morgen er det ultralyd, og jeg har menstermin :D:D Spennende!!

Kom lillegutt, kom! :) Alle sier jeg er så lita til å være så langt på vei.. Mens jeg syntes jeg vokser og vokser for hver dag.. Sprekkeferdig :P

 BTW: Martine ligger å roper på lillebror på babycallen akkurat nå..:P:P

Del innlegget mitt

11 thoughts on “Utålmodig?

 1. Såå herlig Martine er som ligger å roper på lillebror, synes han burde ha vett til å komme snart. Håper du kommer deg gjennom eksamen først, det er slitsomt men utrolig deilig å ikke ha det hengende over seg at man må ta det opp igjen senere, bare kunne nyte permisjonen fullt ut. Satser på at han kommer onsdag kveld jeg :D

 2. Nå er det ikke lenge igjen. Blir spennende å se om kjerringrådene virker og han er klar for å komme ut i den store verden:)
  Lykke til når ting begynner å skje!

 3. Nå er det ikke lenge igjen. Blir spennende å se om kjerringrådene virker og han er klar for å komme ut i den store verden:)
  Lykke til når ting begynner å skje!

 4. Skjønner godt at du er utålmodig :) Du får ikke slite deg ut med alt for mye aktivitet, kan ende med at du blir enda mer utslitt og ingen baby :p Jeg gikk selv 9 dager over termin, var helt forferdelig, jeg hadde så bekkenløsning at jeg ikke kunne gå, masse kynnere og sov ikke, så jeg ventet veldig på at ting skulle skje :)

 5. Du får gjøre litt tungt arbeid :) Det startet fødselen her 12 dager før termin. 3timer etter på var gullet ute :)

 6. Kjæææære vene! Nå er jeg spent på dine vegne. Jeg gikk 13 dager på overtid med min mathias, håper jammen du slipper det :-) Tenker på deg :-D

 7. får avslutte dagen med litt senge kos ;) hører at det sku hjelpe, men ungen kommer vel når han selv e klar :P uansett lykke til :)

 8. Hehe, åh! Den tiden er såååå kjedelig!! Jeg gikk tolv dager over tid når jeg var gravid, og det føltes som ni nye måneder. Fryktelig kjedelig å gå å vente.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *