På lørdag var jeg i utdrikningslaget til Kathrine. Det er ei kjempe søt jente jeg har blitt kjent med i barselgruppa. Hun har en datter som er ca 2 uker større en Martine. Så det er koselig å ha ei venninde som har barn på samme alder.

Tilbake til saken.. Lørdagsfomiddag møttes alle jentene til Lunch hos ei av jentene. Kathrine ble hentet og fikk på seg litt av en kostyme og bind for øynene på vei til lunchen. Der spiste vi nydelig lunch, mens vi mimret om Kathrine sin fortid. Fikk se masse gamle bilder. Veldig morsomt for meg da, som ikke har sett hvordan Kathrine så ut for mange år siden. Lo godt! Så søøt.. Fikk også med meg litt av noen morsomme historier fra da Kathrine var «ungdom».


Kathrine som skal blåse opp ballonger. Dette var ikke bare, bare.

Etterhvert ble Kathrine fulgt ned i kjelleren i leiligheten. Der ventet det «dansende massage».. Vet ikke helt hva dette gikk ut på, men tror det var ei dame som gav Kathrine massage mens hun danset magedans. Hehe. Vi andre satt og koset oss i partyteltet med gull»champis» eller noe sånt. Hehe. Den var god iallefall..


Gull»champis»

Når Kathrine var ferdig med massagen var det på med litt mer kostyme og down town var neste. Hun måtte da gå igjenom down town med dette lekre antrekket og spørre folk om de ville spandere drinker på henne ikveld NÅ. Hehe. Alså, hun fikk da penger til drinker. Jammen kom hun hun ut med ett par hundre kr. Hadde litt dårlig tid, så rakk ikke være der så lenge før vi dro videre.


Da var vi klare for down town

Neste stopp var paintball. Jeg var veeldig skeptisk til dette, men ble til slutt enig med meg selv om at jeg måtte prøvde dette. Vi fikk på oss noen snasende grønne klær, masker og hvert vårt gevær! Mohaha, chick fight ja.. Første gang jeg ble truffet var bak øverst på leggen. Bak knokkelen på en måte. FYTTI steike det var vondt.. Nei, dette vil ikke jeg mer as, tenkte jeg. Men joda, ut igjen forsvant Veronika.. Men de andre skuddene som var da i hue (!!), skuldra, ryggen og på maska var ikke vonde, så da ble det bare morsomt. Var skikkelig nervepirrende. Og dette er noe som helt klart skal gjøres igjen!

Jentene er klare for paintball! Meg til venstre. Kathrine i midten med de stooore puppane. Hehe. Siden hun fullammer er det lett å få brystbetennelse, så vi pakket de godt inn i afroparykken. Siden jeg fortsatt har litt melk i puppene pakket jeg de inn med å knyte en bukse rundt puppene.

Etter dette måtte vi jo dusje siden det pøsregnet mens vi var på paintballbanen. Håret var veldig oransje og fint også. Derfor dro vi hjem til hver vårt og dusjet og fikset oss. Så var vi klare for fest!! Vi møttes i Skien hos en av jentene. Der spiste vi taco og koset oss med deilig drikke resten av kvelden, før vi dro ut i Porsgrunn by. I Porsgrunn var vi litt overalt. Kathrine hadde nydelig antrekk på seg igjen. På byn solgte Kathrine tamponger, ballonger og klistremerker. Og utrolig nok var hun ca 750 kr rikere da hun kom hjem. Fulle folk sløser med pengene ja. Hehe, det er helt klart.


Bruden vår… :) På høyre bildet er kveldens byantrekk..


Kathrine ble den selgeren da. Her selger hun tamponger.

Alt i alt en kjempe morsom og koselig dag med noen superkoselige jenter. Tror Kathrine koset seg også!:) Selvom hun såklart ble endel driti ut. Men det er vel kansje hele vitsen? Hehe..

Del innlegget mitt

5 thoughts on “Utdrikningslag

 1. Hehe. Ja var egentlig veeldig morsomt. Du burde prøve!:D

  Takk for det. Holder på å fikse litt på siden. På tide nå;) men tar tid.

  Det heter «header» btw ;)

 2. Hørtes ut som en storaften da.. så morro… Blitt spørt om å bli med på paintball engang jeg å.. men jeg turdte ikke jeg.. men da er det kanskje ikke så ille som jeg frykter? :p

  Så utrolig fin layout du har fått nå. og sånn på toppen av sida.. veit ikke helt hva det heter. Men kjempe fint :)

 3. Hørtes ut som en storaften da.. så morro… Blitt spørt om å bli med på paintball engang jeg å.. men jeg turdte ikke jeg.. men da er det kanskje ikke så ille som jeg frykter? :p

  Så utrolig fin layout du har fått nå. og sånn på toppen av sida.. veit ikke helt hva det heter. Men kjempe fint :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *