For et nydelig vær vi har hatt i vinterferien. Det er så deilig å våkne med solen som skinner inn vinduet – istedet for å våkne av at det er bekmørkt ute. Våren er på vei – og DET liker vi.

I fjor sommer valgte vi å lage et uteområde til barna på den ene siden av huset. Jeg var UTROLIG skeptisk til om dette kom til å bli bra eller ikke – men vi valgte å hoppe i det. Vi plukket opp stein, bestilte et lastebillass med jord og brukte LANG tid på å få alt utover. Vi bestilte ferdiggress og 1-2-3 så var det gress på plass. Besteforeldrene overrasket barna med lekehus, mens huskestativ var en bursdagsgave fra året før. Jeg syntes dette området har blitt SÅ koselig – og jeg gleder meg til vi skal kose oss masse her i sommer. Det er et par småting vi skal gjøre på dette område i sommer – men ikke mye heldigvis. :)

IMG_4023 IMG_4028

Et lite bide av hvordan det så ut før og etter vi forandret i fjor.

FØR:

IMG_6463

Etter:

IMG_1440-1024x683

Vi har en nydelig formiddagssol bak på dette området – så det å nyte frokost/lunch på verandaen her er så deilig! Ettermiddagssolen/kveldssolen kommer bak til hovedverandaen og hagen vår. Nå gleder vi oss masse til det blir varmere i været og hagemøblene kan komme på plass. Men foreløpig tar vi ut kjøkkenstoler og fyrer bål i bålgrillen vår. Den synger desverre på siste verset med mye rust – men kanskje det kan gjøres noe med?

IMG_4013 IMG_4017 IMG_4019 Untitled

Flere som gleder seg til enda mer varme og vår?

Del innlegget mitt

5 thoughts on “Et uteområde for barna

 1. Ååå, så utrolig koselig! :)
  For en fin plass. Vi har det samme lekehuset til barna, det er så flott! :)
  Nå gleder jeg meg virkelig til vår kjenner jeg.. Sol og lys har så mye å si for både humør, oppfinnsomhet og glede synes jeg :) Vi våkner liksom litt opp om våren.

  • Så moro! Du har ikke noe bilde av hvordan dere har innredet det innvendig? :)

   Ja! Man blir i SÅ mye bedre humør når det blir lysere og varmere. Her kom det såå mye snø igjen – så våren kommer nok ikke helt enda likevel ;)

   • Vi har nettopp flyttet, og lekehuset ble selvfølgelig med på flyttelasset:) Men da måtte det jo tømmes først, og siden det har vært masse snø her fram til nå så har jeg ikke fått ting på plass ennå:) Men jeg har et lite bord og to stoler som jeg har malt i en dyp lillafarge, mener den heter «NATT», og den har jeg også malt gelenderet oppe på hemsen med. Det ble stilig!
    På hemsen er det dukkeseng og annet utstyr, og nede har vi et lite lekekjøkken, bord og to stoler pluss en liten benk. På veggen under trappa har jeg hengt opp tre små hyller over hverandre til å sette utstyr på.
    Herregud, ble litt dumt å skrive hvordan jeg har innredet, men du ser vi har fått plass til masse da :) Har stiftet opp blondegardiner på vinduene og lagt inn strøm (skjøteledning inn gjennom en ventil vi har satt inn i veggen for å få luftet litt). Har lampe i taket, og i desember henger det stjerne i vinduet. Så koselig:) Et veldig godt brukt hus :)

    Man blir jo så glad når sola kommer og snøen forsvinner, men her hvor vi bor (midt-Norge) kan det bli vinter flere ganger ennå, haha:) Men vårfølelsen sniker seg innpå etterhvert som dagene blir lysere:)
    Ønsker dere en god helg, og gleder meg til å følge med på lekehuset :) Så skal jeg se om jeg får tatt bilder innvendig jeg også når jeg har fått organisert møblene igjen;)

    • Takk! :D Vi har foreløbig benk, bord og 2 stoler under hemsen. Lekekjøkken inntil den ene veggen. Og oppe på hemsen har vi madrass og masse puter. Tanken er å sette opp bildelist med masse bøker. Og evt noen hyller under trappa etterhvert :)

     Har bare grunnet halvparten – så har endel malejobb igjen også!:)

   • I read too (but admittedly not very often – too busy trying to get my own little business going and being a mum)and I love to see what fabrics yo&;v8217u#e found for your dresses and quilts. I always get a bit envious!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *