Anne Elisabeth utfordret meg, og her kommer den!

Utfordringen er som følger:
1. Skriv 10 ting om deg selv.
2. Legg ut et bilde som er et av dine beste minner. Fortell om det.
3. Legg ut et bilde som du liker, og fortell hvorfor.
4. Legg også ut et bilde du ikke liker, og forklar  hvorfor.
5. Så utfordrer du fem personer

Pungt 1:

10 ting om Veronika
♥ Jeg er gift med en herlig mann, Kristoffer. Og sammen har vi Martine på 1 1/2 år.. (Kanskje ikke noe nytt)
Da jeg var lita var min største drøm å bli en popstjerne!
Jeg var ekstremt allergisk for hund og kanin til begynnelsen av barneskolen.
Jeg har alltid elsket dyr. Tilsammen har jeg hatt 7 kaniner, 3 marsvin, 2 fugler, masse fikser og 1 chinchilla. Jeg hadde faktisk 5 kaniner på engang.
Jeg/vi har lyst på to barn.. Etter det er det stopp.. Tror vi?…
♥ Jeg elsker pepsi max, og jeg totalt avhengig…
♥ Jeg elsker å danse, og hadde tiden strukket til er dette noe jeg virkelig ville drevet med på fritiden.. Ser du meg på ett utested står jeg som regel å shaker løs med Annie!
♥ Jeg bor i barndomshjemmet til en barndomsvenninde.. Dette er ett sted jeg aldri hadde trodd jeg kom til å ende opp. Rart hvordan tiden flyr…
Jeg samlet på apebamser da jeg var mindre.. Jeg hadde vel 20-30 aper. Alle hadde hvert sitt navn, og jeg hadde litt av ett system, slik at dem alle fikk bytte på å sove i sengen med meg om natten. Mange hadde dukker dem kledde på og tok med ut i vognen. Jeg hadde apebamser..
Jeg begynte å blogge da jeg ble gravid med Martine i 2008. I dag elsker jeg å blogge, og det er en viktig del av meg. Det blir som en dagbok der en både får ut tanker og meninger. Og en flott dagbok som en kan se tilbake på ting.. Eks da jeg gikk gravid, første tiden med Martine..

Pungt 2:

 Mitt beste minne
Jeg føler jeg har mange gode minner jeg kunne tatt med.. Minner med mine nærmeste venner, min bryllupsdag osv.. Men det er ett bilde som setter følelsene i sving.. Bildet er ikke av den høyeste kvalitet, i grunn så er det litt uklart.. Men bildet er tatt bare et par dager etter at Martine ble født. Dette bildet beskriver så mye.. Dette bildet viser noe jeg under hele svangerskapet lenget etter.. Å kysse min nydelige datter. Å kose henne flat! Bilde viser at nå er ventetiden over.. Svangerskapet er over, fødselen er over.. Jeg har min herlige datter som jeg bare kan kose meg masse med!

Pungt 3: 

Ett bilde jeg liker
Jeg har kjent denne jenta siden 2005! Og vi har knyttet ett veldig spesielt bånd, som ingen kan bryte.. Jeg har så uendelig mange gode minner med henne.. Dette bilde er fra en av våre jentekvelder. I 2007/2008 var vi naboer og var mye ute sammen. Nesten hver dag begynte vi kvelden med bare oss to, dansing, synging, drikking og skravling.. Dette bilde er fra en av kveldene. Akkurat denne kvelden husker jeg veldig godt. For her var Maria – hold on en kandidat i melodi gran prix. Vi pyntet oss litt ekstra. Fulgte spent med på finalen. Sang med og feiret virkelig! Mye av dette har vi på film! *Ler* Kvelden endte som vanlig på byen med masse dans og moro..:)

Pungt 4: 

Ett bilde jeg ikke liker 
Dette bilde er fra en veeldig koselig sverigetur med Anne.. Så ingenting galt med det. Grunnen til at jeg ikke liker dette bilde er vel fordi jeg ser såå sliten ut. Og det var jeeg! For når dette bilde ble tatt (seeeent på kvelden/natta) hadde vi nettopp funnet ut at siste Horten/Moss ferja hadde gått, selvom opplysningen hadde sakt at vi fortsatt rakk siste forige.. Da endte det opp med mange timers kjøring hjem, og jeg skal si vi var slitne når vi var fremme. Men som vanlig en uforglemmelig tur..:)

Pungt 3: 

Utfordre 5 andre
Stine
LA
Lady E
Linn 
Trine Marie
 

Del innlegget mitt

4 thoughts on “Utfordring..:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *