Min interesse for foto vokser stadig, og jeg elsker å utforske.. Da jeg kjøpte meg nytt speilreflekskamera for ca 1 år siden startet denne utforskingen. Da jeg satt meg ned for å lære de manuelle instillingene holdt jeg på å rive av meg håret. Hvordan i alle dager skulle jeg lære meg dette?… Jeg så filmer på youtube, dro noen små kurs, spurte fotografer om tips.. Men det er jo utrolig vanskelig å forstå!!..

Bilde tatt i Skien by

Men etter en stund fant jeg ut at det var kun utforskning og trening som funket.. Så litt etter litt lærte jeg de manuelle innstillingene.. Og jeg lærer enda. Jeg har SÅ mye å lære og oppdager stadig noe nytt. Det er kjempe spennende! Nå har vi jo kjøpt inn ny linse + at vi har blits. Da får man utforsket enda mer, og jeg digger det!

Bilde tatt i Skien by

Gleder meg masse til å kjøpe inn mere utstyr, og ikke minst til studiorommet i kjelleren blir ferdig. Kom gjerne med tips ang studioutsyr/løsninger.. Jeg merket at dette med foto er virkelig noe jeg liker og som jeg ønsker lære mer av…

Bilde tatt i Skien by

Her ser dere flere av bildene jeg har prøvd meg litt på den siste tiden..

Bilde tatt i Aalborg zoo – Danmark

Bilde tatt i Aalborg zoo – Danmark
Bilde tatt i Tranum – Danmark

Solnedgang i Tranum – Danmark

Solnedgang i Tranum – Danmark

Gøy å «bryte reglene» for hvor mye lys en skal slippe inn!:) Bilde er tatt i Aalborg zoo – Danmark

Mørkt rom med gjenskinn dra lyset inne i buret. Bilde er tatt i Aalborg zoo – Danmark

En blomst på vei til å spire. Bilde er tatt i vår hage

Bilde tatt i Porsgrunn by

Siden min interesse for foto øker på, skal dere nok se at dette ikke blir det siste «fotoinnlegget» her på bloggen. Om det ikke er alt for kjedelig deler jeg gjerne mine bilder, tanker, utforskinger og erfaringer med dere lesere..:) Kom gjerne med både ris og ros :) Vet jeg har mye å lære, og vet jeg bryter mange «regler» for foto. Men det er jo det som også er så spennende… Prøve seg litt frem.. Litt etter litt..

Del innlegget mitt

8 thoughts on “Utforske foto!

 1. Kjempefine bilder. Elsker å ta bilder selv, men dessverre ikke så flink. Har ikke vært noe flink å øve i det siste, men dette gav meg inspirasjon til å gå ut å øve enda mer:D

 2. Flotte bilder! Jeg elsker også å fotografere, og har mange bilder fra i sommer på vent, til å komme ut i bloggen. Er glad i macrobilder og slikt jeg da;)

  Speilrefleksen er det beste vi har investert i – den er verdt hver en krone:)

  -Lillebølla

 3. Hei Veronika!
  Har ikke lest bloggen din så veldig lenge, men jeg må si at du har en kjempespennende blogg med variert innhold :) Foto synes jeg også er kjempespennende. Har selv et speilreflekskamera. Synes imidlertid at det er litt vanskelig å forstå seg på alle disse innstillingene og det er sikkert noe man bare må utforske selv. Håper likevel at du kan dele noen tips til hvordan man kan få bedre bilder :) Ser at du har lært masse gjennom å se på bildene du tar.

 4. Utrolig flotte bilder! Jeg likte spesielt bilde som er tatt av lille jenta di inne i zoo, det mørke. Vakkert!
  Manuelle instillinger skulle jeg virkelig ha lært meg også:-) Foto er morro!

  God helg

 5. Kjempe flotte bilder =) Du er kjempe flink til å ta bilder, og synes det er så flott at du bruker dem i bloggen.
  Ingen tips å komme med for jeg er enda ferskere og har virkelig ikke peil..

  Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *