Happy valentine til alle der ute. Idag har jeg fått en nydelig blomst av gutten min + ett kort han har laget til meg. Det varmet! Elsker gutten min såå høyt!

Så fikk jeg valentine gave av pappa da. Siden jeg er veldig forkjølet og litt syk hadde han kjøpt drops til meg :) Så kooselig!

Idag er det nøyaktig 40 dager igjen til min termin (26.mars) og jeg er da offisielt høygravid. Wow, det er jo egentlig litt rart å tenke på. Kjenner jo at kroppen er tung og magen stor, men utrolig nok føler jeg meg ikke høygravid. Vært veldig heldig jeg da, som ikke har hatt så mange plager i svangerskapet. Noen har det/ er det men man må jo få kjenne på at man er gravid å mener jeg! Det er jo en helt spesiell og unik ting det. Men må si jeg er glad jeg har holdt meg i så bra form som jeg har gjort. Er ikke gærnt å orke å danse rundt på høye hæler en hel kveld på byn når man er høygravid? Hehe. Jeg er for rastløs til å gå glipp av så mye, så hiver meg på fester og selskaper enda :) Men midt oppi alt dette, gleder jeg meg veldig til å få min vanlige kropp tilbake og kunne føle meg litt lettere igjen :) Blir jo litt tungt å bære på 10 kg ekstra i lengden ;)

Del innlegget mitt

One thought on “Valentine & høygravid

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *